Off trista povestea ta si sincer chiar imi pare rau pentru tine.Incearca sa te linistesti putin, sterge-ti lacrimile si gandeste-te la cei vei face mai departe.Vad ca tii mult la el si te doare pierderea lui,este si normal cand pierdem persoana draga noua sa ne doaradar de ce nu incerci sa vorbesti cu el? sa ii explici ceea ce simti si ca nu ai suporta faptul sa il pierzi? daca spui ca si el te iubeste nu ar renunta la tine atat de usor si s-ar impaca cu tine, in schimb daca nu vrea si tot gaseste motive inseamna ca el nu tine atat de mult la tine pe cat spune, pentru ca atunci cand iubesti cu adevarat pe cineva treci peste orice se iveste.Cel mai bine vorbeste cu el, el este singurul care te poate lamurii cel mai bine si poate ai norocul si mai dati o sansa relatiei voastre.
Numai fi suparata, capul sus si fi tare:*
Sper sa va impacati:*
Succes
Nu am puterea sa vorbesc cu el, sa ma poata lamuri, au trecut doar cateva ore de la despartirea noastra, situatia este delicata din mai multe puncte de vedere, sora mea sta cu un baiat de 4 ani de zile cu care eu i-am facut combinatia. El are o sora pe nume Alexandra, si sincer nu sunt un tip razbunator, cu toate ca ma puteam razbuna pe ea din toate punctele de vedere, deoarece mi-a suflat multi baietii. Ce ma mira foarte mult este ca ea are prieten, nu ca ar fi prima data cand sta cu mai multi de o data. El in momentul de fata nu realizeaza pierderea si suferinta, pentru ca e inca in grupul meu de amici. Dar cand o sa incep sa ies eu cu grupul el nu va putea venii, ori voi fi eu ori el. Si atunci va realiza ceea ce s-a intamplat si va intelege cat de grava este situatia. Luni la munca nu o sa mai fie proasta care-l suna dimineata sa-l trezeasca sa se duca la munca, nu va mai fii proasta sa-l sune in orele de masa sa vada cum se simte sau inainte de culcare saii ureze o noapte placuta. Poate atunci va realiza si el . nu reusesc sa ma opresc din plans .
Off stiu cum este si te inteleg...stiu cat doare si cat de greu iti este dar trebuie sa incerci sa te linistesti si sa inceerci sa te calmezi putin,stim ca este bine sa plangem pentru ca asa ne descarcam dar ai grija sa nu iti fie si mai rau pe urma. Este greu cand pierdem persoana iubita si mai ales mult prea greu sa ne obisnuim cu pierderea lui dar trebuie sa ai putere si vointa ca sa treci peste aceasta durere.
Stai linistita,roata se va intoarce intr-o buna zi si isi va da seama ca a facut o greseala ca te-a pierdut,sunt sigura de asta. Poate si ca si lui ii lipsesti,,ii este dor de tine,dar ei nu prea arata asta, au orgoliul ala al lor pe care il folosesc sa ne dea noua impresia ca sunt ine dar cand colo chiar asa. Daca te-a iubit cu adevarat nu are cum sa te uite asa de repede si cu siguranta o sa ii lipsesti si tu asa cum iti lipseste el.
Numai fi suparata, capul sus, incearca sa mergi mai departe, sunt sigura ce vei reusi sa iesi din aceasta stare si ca iti va fi mai bine.Sa nu uiti sa speri mereu, pentru ca speranta mereu ne ajuta cand simtit ca numai avem putere si tot ea este cea care ne face sa vedem viata cu alti ochi.
Ai grija de tine si daca mai ai nevoie de ajutor, voi fi aici sa te ajut:*
Bine,cand colo nu este chiar asa*, scuze de greseli
Daca te iubeste ramane langa tine orice s ar intampla.eu am iubit foarte foarte mult, eram in stare sa ma duc si pana in china dupa el pe jos..si nu zica ca nu merita dar..era o relatie imposibila.dar..acum am o relatie de aproape un an si.pur si simplu nu prea ma mai gandesc la fostul pentru ca acest el din viata mea m face fericita si chiar am vrut sa fiu si eu fericita si crede ma..iti spun si mana pe inima ca nu am crezut vreodata ca mai pot iubi sau macar sa il uit pe el.[ nu zic ca l am uitat dar nu mai e cum era acum jum de an. ] si..capu` sus..si vezi ce are el de gand. orice rana se vindeca..asa ca...ai grija ce faci si cine te iubeste nu te lasa...deloc.niciodata
Trebuie sa te desprinzi de aceasta tristete ocupandu-ti timpul cu lucruri care iti plac si usor usor o sa fi ok