| AndreeaElenaMusteaDinIasiiiiiiiii a întrebat:

Ce pot face sa uit de persoana iubita? Cand s-a despartit de mine, m-am pierdut in trecut! Nu reusesc sa trec.

6 răspunsuri:
| ℓαυяα a răspuns:

Nu te mai gândești la el, îl ștergi de pe rețelele d socializare (in caz ca te uiți mereu sa vezi ce a mai postat), ștergi pozele cu voi. Cu timp îl vei uita și o sa apara alta persoana in viața ta.

| Andreeush a răspuns:

Doar cu timpul vei putea trece peste ce a fost.

| QElenaBoghiu a răspuns:

Prima data plangi mult, descarca`te, arunca, sparge ce vrei tu big grin(era o gluma). Nu e asa greu sa treci peste o despartire.Depinde de care.
O despartire dupa o relatie de peste 6 luni e mai greu deoarece s-au acumulat sentimente puternice si poate fi vorba si despre sex, iar atunci odata cu disparitia acestor sentimente vei fi intr-o usoara depresie.Eu zic sa te plimbi singura prin locurile in care va plimbati impreuna, cu niste casti in urechi, sa razi mult, sa te joci cu copilasii mici big grin happy
Dupa aceea incearca sa nu te mai duci prin locurile in care mergeai cu el, pune pozele cu voi doi intr-un folder "De domeniul trecutului" ( mi se pare cea mai idioata ideea de a le sterge defnitiv) si apui intr-un alt folder si in altul, ca sa nu le accesezi prea deshappyCand esti suparata uitate la poze cu voi in care radeati si gandeste`te ca nu ar mai trebui sa fi in starea asta si ca ar trebui sa cunosti si alti baieti.

Daca este vorba despre relatie de la 6 luni in jos.Se uita mai repede( sau nu). Prima data da`i ignore dupa mess, sterge`i numarul, sterge mesajele de la el, incearca sa eviti sa il intalnesti, insa daca il vezi cu alte fete nu te apuca sa mai comentezi pentru ca atuncii se va intaorce roata si o sa isi bata joc de tine luandu`te la misto si spunand :"Uite`o si pe... asta cu care am fost oh go on"
In general, in relatiile acestea de scurta durata nu ai intotdeauna parte de sentimente... si se uita repedewinking.
Anyway, sper sa te ajute ce ti-am spus. Oricum baietii sunt multi, care inca nu te-au cunoscut.Deschide ochii bine happy Love is in the air, everywhere you look around happy
Bye:*

| AndreeaElenaMusteaDinIasiiiiiiiii explică (pentru QElenaBoghiu):

Multumesc mult! Te pup! Mai mult de 6 luni! Am avut o relatie de 1 an si 3 luni

| Rd79 a răspuns:

Da si tu mai multe detalii. cat timp ati fost impreuna, de ce v-ati despartit, etc.

Răspuns utilizator avertizat