| AllDayAllNight a întrebat:

Ce pot manca fara sa ingrase? Ma refer seara cand mie foame. FUNDA

5 răspunsuri:
| xButterflyxX a răspuns:

Eu cred ca cel mai bine ar fi sa te obisnuiesti sa nu mai mananci seara. Poti sa incepi sa mananci o salata cu alte legume(rosii, castravete, rodii) peste care sa adaugi niste ulei de masline si lamaie sau otet dupa cum preferi(eu zic ca-i mai bine cu lamaiabig grin).O alta varianta ar fi un iaurt degresat sau fructe, dar fructele mai bine le mananci dimineata.Iti dau un sfat: daca ti-e foame si nu vrei sa mananci, poti incerca sa bei ceai, eu asa mai fac cateodata si imi taie pofta de mancare, in plus ar fi bine sa nu mananci cu 4 ore inainte de culcare pentru ca alimentele sa aiba timp sa se digere.
Sper ca ti-am fost de folos:*!

| Numero1 a răspuns:

Vrei sa-ti dau un pont bun, in cursul zilei bei mai multa apa ca de obicei, cu cat bei mai multa apa cu atat vei avea mai putin pofta de mancare seara pentru ca vei avea senzatia de plin si ca sa-ti raspund la intrebare laughing poti lua niste biscuiti sau niste alune/nuci. Sper ca te-am ajutat laughing si eu tin mult da dieta mea(ce m-as face fara abdomen si pectoralilaughing care vrajesc fetele).

| Marct a răspuns:

O salata, ceva fructe usoare

| alexandra_4554 a răspuns:

O salata mai ales acum ca a venit vara, fructe cu 2 ore pana se te culci, pentru ca pe urma iti pica greu fructele, mmm un iaurt, daca vrei carne, un snitel de pui la gratar cu cartofi copti, sau inlocuiesti cartofi cu niste legume, dar fara paine, sau cu 3-4 feli de paine

| DariusDaniel a răspuns:

Nu trebuie sa te abtii la multe placeri... Poti manca dulcuri(in cantitati mici pentru ca si aceste ingrase),carne facuta la gratar, cartofi fierti/copti, salate, fructe(daca se poate manaca un mar inainte de masa pentru ca ajuta digestia), poti manca aproape orice dar in cantitati mai mici(te sfatuiesc sa nu mananci mancare prajita in ulei pentru ca ingrase foarte mult), un ceai cald nu ar strica din cand in cand si sa incerci sa nu mananci dupa ora 7(seara)...Toate astea ti le spun din propria experienta. Ciao:*