Pai daca vezi ca el o place pe ea, lasa-i in pace, daca te place pe tine, explica-i prietenei tale si asta e
Pai depinde de ce vrei sa faci?~! Sa ti strici relatia cu cea mai buna prietena ori sa o pastrezi?~~!
Renuntati amindoua la el ...la urma urmei nici nu stii sigur ca si el te place..de ce sa strici o prietenie pentru un baiat?
Depinde ce alege baiatul. dar totusi nu ar trebui sa te lasi injosita asa. daca e sa fie un baiat potrivit va veni singur nu trebuie sa te omori tu dupa el
Eu zic totusi sa renuntati amandoua la el! se strica prietenia voastra asa... mai bine il lasati naibii, e un baiat! chiar daca stiu ca voi credeti ca e baiatul visurilor voatre, etc... crede'ma, nu e! mai importanta e prietenia! ca daca te'ai desparti de el, cine ti'ar mai fi aproape? pretena pe care nu o ai? sper ca intelegi la ce ma refer! si sa faci alegerea potrivita! Bafta!
Pai el s-a comportat foarte frumos cu amandoua si il stim de ceva timp si pur si simplu ne place de el ca este dragut dar ea este prietena mea cea mai buna!
malynqa întreabă: