Daca doar te tachineaza atunci nu e grav. Astfel iti poate arata ca te place dar e prea timid sa o spuna asa ca se apropie de tine prin intermediul glumelor si tachinarilor. Dar daca te injura sau te batjocoreste si te face sa te simti prost si jenata atunci mai bine il lasi in pace si esti indiferenta. Poate el sa da mare in fata prietenilor si le spune aia ma place da e cam proasta. Asta ca sa para el mare si tare dar poate ca in sufletul lui simte ceva pentru tine. Analizeaza-i mai bine purtarea si daca te injura (te face proasta sau chiar se rasteste la tine) nu prea cred ca te place. Poate funda?
Nu ma înjură sau se rasteste. Doar face glumite pe seama mea pe carepoate le iau eu prea in serios. Am uitat sa spun ca uneori pot fi cam sensibilă
Ideea e ca se poarta frumos cu mine in general dar câteodată face niște glume pe seama mea care poate lui i se par drăguțe si amuzante dar pe mine ma fac sa ma simt prost...
In cazul asta, inseamna ca nu-i pasa de tine!
Un baiat care te-ar place, nu ar face nimic sa te supere sau sa te puna intr-o sitiuatie jenanta.
De aceea spun: el nu te place, doar se joaca cu tine, ca sa te necajeasca.
Scoți scorpia din tine Glumesc.
Fii indiferentă, nu-i acorda atenție ci doar atunci când se comportă frumos. Poți să-l privești mai urât să zic așa, dar nu te obosi să-i răspunzi. E important să vadă că nu te afectează!
Incearca sa te prefaci indiferenta.In felul asta o sa creada ca ti a trecut.
Plus ca daca rade de tine, e un mare nesimtit si nu merita sa suferi dupa el.
Anonim13777 întreabă: