| Tudorie_Dragos_1994 a întrebat:

Ce pot sa fac daca iubesco fata dar ea nu ma cam place
si am intrebat-o daca vrea sa fie prietena mea si a zis ca nu.
Cea ce nu pot intelege e ca a zis nu dar la telfon pe zi vb cam 2-3 ore la scoala vorbim radem se uita mereu la mine intr-un fel anume si imi zanbeste si etc.....Si nu stiu ce sa fac?

3 răspunsuri:
| Georgyyyyyyy a răspuns:

Buna.posibil fata respectiva sa iubeasca, sa tina la altcineva sau sa fii fost cu altcineva in care a avut de suferit si inca se mai gandeste la baiatul resp si numai vrea nici o relatie cu vreun baiat..eu cred ca ea te considera un prieten foarte bun, care o intelege, o inveseleste etc..nu incerca sa o stresezi cu chestia asta. daca nu vrea nu vrea, fiindca tu vei avea de suferit ca pui suflet si nu merita, deoarece stii km e:dragostea cu forta nu se poate! daca iti da semne poate atunci sa o mai intrebi, dar asa poate ca nu te place sau nu vrea o relatie cu tine....nu te grabii. daca e sa fie ceva o sa fie, daca nu cautati o alta fata potrivita care sa te iubeasca si sa nu ajungi sa suferi, fiindca suferinta e grea!

| albertodelrio211111 a răspuns:

Frate exact in situatia ta am fost acum un an...parerea mea ia-ti inima n dinti si spune i fetei ce simti si o sa vezi ca o sa te simti mai bine; daca te va respinge vei fi daramat 2 3 zile dup-aia o sa ti treaca...in orice caz sa nu faci ca mine (EU NU I-AM SPUS ACELEI FETE CE SIMT PENTRU EA)

| Tudorie_Dragos_1994 explică (pentru albertodelrio211111):

Ms mult am incercat si am reusit