| FuckOff_4830 a întrebat:

Ce pot sa fac daca mi sa udat o casca si acum se aude mai incet? ( Dupa cum stiti, castile de la iphone sunt sensible la apa -_- )

6 răspunsuri:
| Amorezatul a răspuns:

Banuiesc ca ai 14 ani pentru ca altfel ti-ai da seama 'iphone' nu are ce cauta in intrebare, decat daca vrei sa sune a lauda. Daca tot stiai ca sunt sensibile la apa, atunci de ce le-ai udat si nu le-ai ferit de apa!
Ceea ce poti face este sa vorbesti cu parintii tai sa iti cumpere alte casti pentru acel Iphone si sa le spui sa iti cumpere casti care sa reziste la apa (Dupa cum stii, cei de la Iphone au si astfel de casti) Salutari!

| FuckOff_4830 explică (pentru Amorezatul):

Nu ma laudthinking vroiam sa specific ce fel de casti suntwinking pentru ca nu poti compara niste casti de 5 lei cu unele de 20 desteptule.

| Amorezatul a răspuns (pentru FuckOff_4830):

Uite, ok poate ca azi nu e cea mai buna zi a mea, dar chiar nu gasesc rostul reclamei! Te asigur ca pot sa am telefon de 100 de lei si sa am casti de 250 de lei! Calitatea este mai importata decat pretul! Oricum, iti recomand sa iti cumpere unele care sa reziste la apa daca tot ai probleme de acest fel, si partea buna e ca le poti folosii si pe ploaie!

| Amorezatul a răspuns (pentru FuckOff_4830):

Se pare ca nu am dispozitia necesara, de obicei nu sunt asa caustic! Nu stiu ce am azi!

| FuckOff_4830 explică (pentru Amorezatul):

Nu inteleg ce reclama, nu am facut reclama la nimic. Mai bine taci.

| aurasauras a răspuns:

Nimic