Sa accesezi eBay si sa dai click la optiunea "Vreau o viata". Dai click si o primesti livrata la domiciliu
Buna.
Nu poti sa faci nimic daca esti indragostita de el.
Doar sa lasi dragostea asta imposibila si sa-ti vezi de alte treburi
Sunt multi baieti mai buni decat el in lumea asta!
Bafta
Sa fi iubita!>
Sa-i asculti muzica, sa ai camera plina cu postere, sa ai poze cu el, sa urmaresti toate stirile cu el
E foarte greu sa-l contactezi. Daca reusesti, trebuie sa stii foarte bine limba engleza, ca si limba romana.
Nu imi placea asa de tare de el la inceput, nici nu stiam ca exista dar dupa ce am mai ascultat melodiile lui am :X P. S: nu sunt indragostita de el ca vedeta deoarece am id lui si vorbesc cu el des dar nu stiu daca sa ii spun dac sunt indragostita de el sau nu
Sa uiti de el. e vedeta.traieste in canada deci nu te ar putea intalni niciodatanu-ti face griji mai sunt baieti.
Buna.
Nu poti face nimic. Oricum o sa-ti treaca starea asta. Pup si ai grija de tine.
Pa, pa.
Gandeste-te tu nu esti indragostita de el ca persoana, ci esti indragostita de Justin Bieber cantaretul/vedeta.
Gandeste-te ca nu-l cunosti, ce simti tu pentru el poate e atractie, tu poate doar il idolatrizezi.
Stiu, si mie mi s-a intamplat sa am indragostesc de vedete, dar nu e iubire adevarata pentru ca nu cunosti persoana respectiva.
Nimicasta e si faza
nimeni nu poate sa faca nimic
bine ca nu sunt indragostita de el
...ca nu stiu ce as face
Sa faci ce facem si noi baietii cand stim ca nu putem avea o femei...sa te mast...
Sa te arunci pe geam si daca stai la curte sau la parter sau la etajul 1 te arunci de mai multe ori
Sa incerci sa te speli cu apa pe fata, poate te trezesti. ce gasiti asa de "cool" la baiatu ala? nu stiu...
Inghite si taci. Sunt sigura ca-i doar o pasiune, vei gasi si dragostea adevarata.
Nu ai nici o sansa sa te intalnesti cu el atunci Pune-ti pofta in cui. Doar daca iti pui La Viza sa te duci in sua eu asa am facut dar nu pentru asta Oricum na-i avea sanse la el si daca ai sta cu el akol' unde sta in atlanta
Buna
sincer te inteleg prin ce treci
eu sunt baiat si sunt indragostit de o cantareata de origine suedeza
si anume Agnes Carlsson
sti tu
ultimele ei melodii au fost Release me si I need you now si crede-ma ca de atunci nu mi-ai mai luat gandul de la ea oricum acum numai sunt asa dar tot fanul ei raman
Imi place foarte mult cum canta
Incearca sa treci peste asta ca nu ai de ales mai ales ca nu vreau sa te dezamagesc dar Jusitn Bieber ii cu Selena Gomez din cate am inteles
Numai bine
Uite. vreau sa te ajut! am fost si eu indragostita de el si inca mai am fluturi in stomac cand ma gandescdar in timp trece.eu am fost indragostita de el pentru muzica lui, nu pentru cine este el.
o sa iti treaca incearca sa nu te gandesti asa mult la el.sa cunosti alte persoane.mai bine spus uital pentru un timp si vezi cum te descurci
sper ca ti-am fost de folos