Buna!
-citeste(e pasiunea mea numarul 1, ador lectura pur si simplu)
-vizioneaza filme/seriale
-navigheaza pe net si citeste articole referitoare la domeniile care te paisoneaza/intereseaza, raspunde la intrebari pe TPU etc
-asculta muzica
-ia-ti un animal de companie si ocupa-te de el, scoate-l la plimbare etc
-du-te la shopping, la cinema, la o piesa de teatru/un concert
-in weekenduri si vacante, mergi in excursii la munte(vara si al amre) sau in jurul orasului tau
-viziteaza-ti bunicii, rudele, prietenii
-iesi cu prietenii la un suc/o pizza/o prajitura
-practica un sport, mergi la cursuri de olimba straina care nu o studiezi la scoala, spaniola sau italiana, spre exemplu, de grafica pe calculator, de pictura sau un instrument(daca ai vreun talent special)
-fa scoala de soferi, daca esti majora
-inscrie-te intr-o organizatie de voluntariat
-poti confectiona diferite chestii
-ajuta-ti parintii l atreaba, la curatenie, la gatit etc
-pregateste-ti un tort delicios sau prajitura preferata
Distractie placuta orice ai alege sa faci si mai ales mult succes la scoala!
Vezi filme, asculta muzica, stai pe siteuri de socializare, raspunde la intrebari pe TPU, sau dormi cat se poate de mult pe o asemenea vreme.
In timpul liber, poti viziona filme, seriale, ceva care sa te atraga.Sau poti iesi cu prietenii, la un suc, o pizza ceva.
Sunt o grămadă chestii interesante de făcut în timpul liber. Poți să citești o carte, să te uiți la un film, poți să îți inviți 2-3 prieteni și să jucați ceva împreună, poți petrece timpul cu familia (părinții, fratele/sora), poți să faci ceva pe plan artistic ca de exemplu să pictezi să cânți [dacă îţi plac chestiile de genul ăsta]. Sper să ţi-am dat idei.
Heey.Păi..sunt multe activități pe care le poți face în timpul tău liber.Ca de exemplu poți citi o carte [ex:de aventură], poţi să îţi inviţi 2-3 prieteni pe la tine să jucați un joc de grup, poți face activități cu familia [părinți, frate/soră] sau să faci diverse chestii pe plan artistic ca de exemplu să pictezi să cânți [dacă îţi place], poţi ieşi la o plimabre cu rolele cu bicicleta etc. Sper că ţi-am dat idei.
Stai la PC si joaca-te poti incerca Barn buddy Uite un prieten(Nicoleta Sh atat)
Buna! Pai in timpul liber ai putea sa iesi pe afara cu prietenii, sa stai la calculator, sa-ti ajuti parinti, sa vizionezi vreun film sau sa te joci cu fratele/sora daca ai
Geo2969686 întreabă: