Buna, deci el ar trebui sa aiba incredere in tine, nu in prietenii lui, ca intr-o relatie trebuie sa existe incredere si comunicare, e foarte urat din partea lui ca ti-a dat papucii din cauza unor vorbe, fara sa aiba vreo dovada ca e adevarat. Din pacate e posibil ca asta sa fie un pretext, desi sper din toata inima sa nu fie asa; dar cum sa te iei dupa niste vorbe nefondate? Inteleg ca suferi pentru ca il iubesti dar daca el nu te crede, ci da crezare vorbelor atunci lasa-l in pace, lasa-l sa se mai gandeasca, sa isi puna in ordine sentimentele si vezi-ti de viata ta, ca viata merge mai departe chiar si fara el.Si eu sunt pe punctul de a ma desparti de prietenul meu tot din cauza unor vorbe care le-a auzit el, dar daca se ia dupa altii sa ramana cu ei, spun asta cu durere in suflet. Daca chiar te iubeste cu adevarat, te va cauta, te va suna el, stai linistita.Asteapta sa se linisteasca apele, daca nu te va mai cauta inseamna ca nu te iubeste si crede tot ce aude, in fine.Tot ce pot sa iti spun e sa fi tare si sa nu plangi ca nu se merita.Nu e bine ce a facut el, daca tu nu ai fost cu nimeni si sti ca e minciuna atunci nu ai nicio vina si asta e...ai grija de tine!
Nu inteleg de ce te consumi.In ciuda greutatilor, viata a fost facuta pentru a trece mai departe, s-o traim. Daca tu te opresti la el acum, mai tarziu vei regreta ca nu ti-ai vazut de viata ta.Normal ar fi trebuit sa se increada in tine, dar realitatea este alta.Si pentru el era greu sa tina vie relatia si a hotarat sa nu va mai amagiti amandoi.
E o poveste trista.Inca nu pot intelege cum de s-a terminat asa de usor.Este catastrofal ceea ce ti s-a intamplat.Eu cred ca el a stat cu tine doar pentru a obtine niste beneficii, astfel nu-mi explic ruperea aceasta de tine.
Capul sus si mergi mai departe, un astfel de baiat nu te merita!
Pai prieteni tai unde te-au vazut? El crede mai mult in prieteni sau in tine? Hai sa o lom asa. daca e sa ii placa de tine oricum te iarta, iar daca nu asta e...asta e iubirea, ierti cam orik.si acum o intalnire nu strica cu nimic
Crezi ca el a fost vreun sfant prin cipru? sa fim seriosi eu zic ca nu te merita daca nu are incredere in tine bafta