anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce pot sa fac sa ma lase prietenii in pace? adica eu ies cateodata cu un tip cu care nu prea am nicio treaba.Iesim unul cu altul din lipsa de ocupatie. El este mai mare ca mine(mult mai mare ca mine), iar prietenele mele nu ma lasa in pace."Este prea mare"etclaughing. Si nu mai stiu ce sa le zic pentru ca pur si simplu am incercat toate variantele posibile

5 răspunsuri:
| L a răspuns:

Nu crezi ca prietenele tale, ar trebui sa iti respecte deciziile pe care le iei tu. Daca vrei sa iesi afara sau unde iesi tu cu acest,, tip" e problema ta si nu a lor. Dar daca vrei sa le inchizi gura nu le mai zc ca iesi cu el, zi-le orice altceva.`

| Anecherry a răspuns:

Spune ca ele si fa ca tine. cand ele iti vor spune "e prea mare pentru tine, nu e de tine", tu spune "da da, aveti dreptate"; se vor plictisi la un moment dat sa te bata la cap; si pe tine nu te opreste nimic sa te intalnesti in continuare cu tipul respectiv. ai grija de tine, pupici:*.

| swet girl 22 a răspuns:

Sincer daca tie iti face placere sa iesi cu el ca prieteni nu inteleg de ce iei in considerare parerea celor din jur?

| UndercoverGirl_1581 a răspuns:

Nu te lasa in pace? pai pune-le si tu o bariera :sa nu se mai bage atat de mult in viata ta, pana la urma e treaba ta ce faci, bine ca n-ai nimic cu nenea alabig grin asta conteaza, mai conteaza ce zic ceilalti? incearca cumva sa i faci sa inteleaga ca nu e nimic intre voi, intalneste-te si tu cu alti baieti, fa-ti un iubit si atunci o sa vada ca n-ai nic cu nenealaughingdar dc te mai intalnesti cu ala? vezi ca poate are niste intentii nu tocmai bune cu tine, ai grija cu. neneabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spune si tu ca m-a invitat unchiul in oras, ce naibii.