Nu are rost sa investesti atat dupa doar 4 luni (decat daca ai bani de te dau afara din casa). Gandeste`te la ceva mai simplu. Pasiuni nu are? Stiinta, lectura, astrologie, informatica, etc. Ai putea sa ii cumperi o carte despre ce ii place. Sau un roman. Sau ai putea sa ii cumperi o rama digitala si sa puneti acolo o poza cu voi doi. Sau mai poti comanda un tort special pentru el, unde sa ii declari iubirea. Sau poti face chiar tu unul, ajutata de cineva ( asta daca nu stii deja!). Oricum, surprinde`l cu ceva placut. Sigur o sa ii placa, doar vine din partea ta. Bafta!
Eu stiu ca se ofera cadouri la 1 an, 2, 3, etc... i-ai daruit cate ceva in fiecare luna? Rau ai procedat. o sa dai faliment daca o tii tot asa... da-i un pupic si ii ajunge
Daca ii cumperi ceva asa de repede(avanid doar 4 luni impreuna)o-sa zica stai ma ca asta e buna investeste in mine "la greu" sa ma dau cu binisorul pe langa ea si voi avea numai de castigat.asa ca nu te stradui prea tare cu acest cadou. un cd cu j. timberlake si o carte care sa il reprezinte si gata (parerea mea) :* bye
Buna! Gandeste-te si ofera-i ceva simbolic, care poate fi si mic si care sa insemne ceva. Cadourile mari si scumpe nu sunt intotdeauna solutia cea mai buna. Iar daca nu gasesti ceva pe masura ofera-i iubirea ta si fa-l sa se simta bine langa tine in ziua cand veti implini frumoasa "varsta" a relatiei voastre. Mult succes
Vai dar nu trebuie sa'i iei ceva in fiecare luna...adica la 1 an ii ok sa la 6 luni da nu in fiecare luna...si in niciun caz sa dai 200 lei pe cadou...eu zic ca ceva simbolic ar fi foarte dragut... o bratara de aia cu 5 lei draguta care sa o porte pe mana tot timpul si sa'i aminteasca de tine ar fi perfect...si costa numai vreo 5 lei
Idkrjek întreabă: