anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce pot sa patesc daca public un video in care un profesor cere bani unui elev ca sa-l treaca clasa?

Răspuns Câştigător
| Mefisto23 a răspuns:

Nimic, o sa demasti un nenorocit care terorizeaza elevii! Go 4 it!

8 răspunsuri:
| Supradoza.De.Vise.Interzise a răspuns:

Nu ai voie!
Regulamentul scoli spune ca nu ai voie cu telefoane si mai ales sa filmezi!
Mergi la politie si preda acel video!

| ATB a răspuns:

Daca il ai poti lua legatura cu presa sau tv. Mass-Media e o forta puternica in Romania si cu asta vei fi asigurat ca nu patesti nimic deoarece daca ti se va intampla ceva vor fi ca niste arme atintite asupra celora care te condamna ca ai publicat filmul. Bafta!

| den a răspuns:

Nimic... dar oricum astea st chestii fara importanta...nu cred ca se va face ceva in legatura cu asta...asa e pe oriunde... daca ai bani. e totul ok happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic sa te gandesti de acum la complicatii, profesorul ala daca este in varsta nu va mai gasi de lucru in alta parte, in scoli a existat dintotdeauna acest sistem al schimbului de valori, eu nota tu bani, vei fi chemat sa dai declaratie la politie pentru ca se va afla ip, trebuie sa te muti la alta scoala pentru ca profesorii sunt uniti intr-o scoala si s-ar putea ca, cunostintele pe care le au sa iti faca zile fripte si la o alta scoala daca este un oras mic este si mai naspa, stai cuminte.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vei ajunge sa dai si tu bani ca sa treci clasa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Baga-l pe youtube sau unde vrei tu!
Nu vei patzi nimic.sau pe realitatea.pto tv etc,.
Nu esti primul! You-tube'ul este plin de filmari in scoala, cand profesorii eru betzi sau etc...Nu vei patzi chiar nimic! Pai ala este un escroc. daca este batran nu'i ajunge o pensie allinna?
Lasa'l sa stea acasa. Tu baga video. poate ne dai si noua link!
Team pupat:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pro tv*
scuze.:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dao la televiziune la pro tv. poate le mai taie elanul cu cele mariri salariale pe care dupa cum vezi, au ei grija sa si le completeze.