Atunci ai putea vorbi despre planuriloe lui de viitor, respectiv ale tale, sau despre filme, muzica.De exemplu poti sa il intrebi ce viseaza el de mic sa devina
Buna, dar nu va puteti intalni? sau macar sa vb pe mess? acolo e altceva, oricum cedeti sce subiecte si pasiuni in comun aveti nu? Despre muzica, sport, filme, jocuri, despre dragoste, prietenie sunt atatea de discutat nu? Multa bafta!
Distanta e foarte` mare plus` k vorbim si pe mess` dar de curand i-am dat numarul meu ` si subiectele` pe care le-ai amintit` le-am vorbit deja`, am aflat si ceva lucruri` in comun` si eram in pana` de idei ...ma rog` multumesc pentru raspuns`
Da, eu iti dau un sfat gaseste-ti un baiat de acolo de la tine, e mai simplu de abordat si e altceva! Relatiile de la distanta nu prea au sorti de izbanda! Multa bafta!
Am aflat` despre sarbatori`, am aflat ceva despre el` +lucrurile in comun si eram in pana` de idei la fel cum am spus ` si mai sus`. Multumesc pentru raspunsul tau` :*
Atunci ai putea vorbi despre planuriloe lui de viitor, respectiv ale tale, sau despre filme, muzica.De exemplu poti sa il intrebi ce viseaza el de mic sa devina