Mai fata... tu lasi pe ceilalti sa decida in privinta vietii tale? Prietenele iti conduc viata? Daca maine ti-ar spune sa te arunci in cap ai face-o?
Numai tu stii ce e in sufletul tau si numai tu poti lua o decizie in sensul asta, indiferent cine ce zice... Spune-le pe un ton ferm, calm ca nu vrei sa discuti acest subiect, sa nu iti mai dea informatii despre el ...si in felul acesta scapi de un consum inutil de energie...
Pai din moment ce a fost o relatie pe mess nu prea ati avut ocazia sa va cunoasteti si sa vedeti cum va intelegeti si fata. n fata
eu cred ca nu conteaza aa mult parerea celor din jur. ei pot spune multe, dar nu au de unde sa stie ce s. a intamplat cu adevarat, cum era el, si care au fost motivele pentru care v.ati despartit. TU contezi si parerea ta este importanta.este viata ta si TU iei deciziile in legatura cu relatiile tale.normal ca acum unii te descurajeaza, altii te incurajeaza... tu asculta. i si continua. ti viata.lasa.i sa vorbeasca ca si asa tu ai luat o decizie si nu cred ca mai are rost
bafta
Nu trebuie sa asculti ce sp altii. Numai u sti ce e mai bine pentru tine Bazeazate pe sentimentele tale.Nu te baza pe ce sp altiiPoate ei te invata de bine insa ce simti u este mai important
Daca a fost o relatie pe mess...nu va cunoasteti asa de bine si nu ar trebui sa suferi.Sunt multi baieti pe planeta asta
Succes si ai grija de tine
Tu sti mai bine ce e mai bine pentru tine.nu ceilalti:)
http://www.youtube.com/watch?v=zudbz4hOcbc&feature=related uite o melodie interesanta - when love takes over.listen it;)
Asculta doar de inima ta nu de parerile celorlalti ca sa nu mai fii in aceasta stare...nu prea stiu.,... dar oricum"ranile" se vor vindeca singure
Depinde doar de tine, nu terbuie sa tii cont de parerile celorlalti, conteaza doar ceea ce simti si al ce te referi ca era o relatie pe mess? erati macar din acelasi oras?