| Gosh. a întrebat:

Ce poti face cand o asa-zisa prietena incepe sa te ignore?

Sa va povestesc situatia mea.chiar am nevoie de un sfat.
Ea a fost prietena mea cea mai buna pana cand o alta fata a intervenit intre noi. Dar asta nu conteaza.
In ultimul timp am incercat sa mai vorbesc cu ea, sa vad ce mai face...
I-am scris un sms.imi raspunde mai mult de forma, apoi cand ii sugerez sa ne intalnim, brusc nu mai raspunde si se scuza mai tarziu.
Ii las mai multe comment-uri pe youtube. Imi raspunde la doua-trei, apoi ma lasa cu ochii in soare.
Pe facebook, o rog sa imi raspunda la acele comentarii, pentru ca ma simt prost, imi spune ca are treaba si ca o sa vorbim in jumatate de ora.
Au trecut trei ore si nici nu s-a sinchisit sa imi raspunda, ea fiind online.

Ce pot sa fac? I-as spune ceva, dar de la o vreme mi-am propus sa nu ma mai cert cu lumea si sa nu mai reprosez tuturor ceva, totusi nu mai suport.ma evita in mod evident.

Ce pot sa fac?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
| Gosh. explică:

Faza cu sms-urile s-a intamplat acum doua-trei saptamani, cea cu comentariile acum o saptamana, iar cu facebook-ul, azi.

| tpuguru a răspuns:

Reproseaza-i ce s-a intamplat.

| ConstiintaTa a răspuns:

@ marRy...ai dreptate deoarece eu am trecut prin asta si exact asa sa rezolvat...asta iti sugerez si euwinkingsi vezi sa nu iti pierzi prietenii ca e foarte dificill. a. zi am trecut prin chestia asta

| Razvan a răspuns:

Sa o lasi in pace. Daca te ignora nu are sens sa iti consumi energia inutil pe ea? Fiecare dintre noi decidem cand punem punct unei prietenii din anumite motive. N-are sens sa incerci sa tii oamenii langa tine. Poti incerca insa sa afli motivul. Poate nu acum, cand inca e recenta treaba ci mai incolo pentru ca adevarul iese mereu la suprafata

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Draga mea.esti la varsta cand prietenia unei fete este vitala pentru tine, ceea ce ma face sa cred ca esti inca mica de varsta. Dar sa stii ca nu o poti obliga pe prietena ta sa fie alaturi de tine daca ceva sau cineva a facut-o sa se departeze de tine. Te sfatuiesc sa nu te mai framanti atat, sa n-o mai bombardezi cu sms-uri sau comment-uri pe site-uri. Cert este ca te evita. Daca te sti nevinovata, ar trebui sa ai putina rabdare, sa vezi cum decurg lucrurile si apoi sa ai o discutie fata in fata despre comportarea ei. Vei decide daca este adevarata sau nu motivatia ei, dar n-o poti sili sa-ti fie prietena daca nu mai vrea. Poate este mai bine fara ea, daca nu este o prietena adevarata. In viata vei mai intalni multe persoane pe care le vei considera prieteni, dar mai tarziu se vor adeveri ca n-au meritat prietenia ta. Un prieten adevarat este greu de gasit, dar cand il gasesti sa-l pastrezi ca pe o comoara. Nu oricine se bucura si sufera alaturi de tine, nu oricine te ajuta cand ai nevoie...sunt rare aceste persoane. Tocmai de aceea, sa nu te superi pe oamenii care trec prin viata ta si-ti intorc spatele la un moment dat...viata este ca un tren in care urca si coboara oameni. Unii pot ramane cu tine in trenul vietii tale, altii doar te acompaniaza intr-o calatorie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti in aceeasi situatie in care am fost si eu, incearca sa fii mai buna ca e in toate, sa fii mai minunata ca ea si sa improsionezi, iar atunci ea fiind invidioasa ca nu poate umbla cu o fata grozava...asa o sa reusesti,happy MaRrY buna ideea ta felicitari chiar buna ideea ta...merge si aceasta