Sa mergeti sa vizionati in film, o piesa de teatru, la o expozitie sau pur si simplu sa va plimbati.
Cand esti cu persoana iubita, nu ar trebui sa fie plictiseala mare... din contra, o atmosfera tandra, romantica, magica ce se formeaza intre 2 oameni ce se iubesc...
Daca totusi se formeaza si acea plictiseala mare, ar trebui sa faceti o plimbare organizata, intr-un loc cu un peisaj minunat, sa fiti purtati de val ...
Daca esti din Constanta, faceti o plimbare pe malu marii...propuneti-va sa vedeti rasaritu` impreuna...
Faceti dragoste [ nu sex] [ a face dragoste, e ceva mult mai complex, include si sentimentele... ] intr-un peisaj romantic, nu neaparat intr-un hotel, chiar pe plaja, cand nu mai e nimeni [ asta este doar o idee, da` nu am spus-o ca sa te deranjeze...ca nu stiu ce varsta ai tu ]...
Preia tu initiativa, cand se intampla sa fie plictiseala, sarutal pe gat, sa fie un sarut cat mai lung, si cat mai dulce ... pune-l sa isi imagineze marea atunci cand il saruti, iar daca si-o imagineaza, pune-l sa iti spuna cum...
Sau faceti invers, cand te saruta el, te mangaie, spune-i ca atingerea lui te face sa te gandesti la ceva magic, care nu poti exprima in cuvinte. spune-i ca il iubesti sau cat de mult il adori
As vrea sa stiu si eu...depinde de ce persoana ai langa tine...noi facem baie impreuna de exemplu
Depinde, multe, in facut de situatie, poate prinde un sex nebun, poate o plimbare, poate doar sa o ti in bratze fara sa intrebi de ce
Poi interesant ar fi sa iesim cu masina pe la munte...si apoi alte plimbari prin locuri frumoase...depinde si de anotimp...:X:X
BoG_3854 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Geo2969686 întreabă: