anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce poti face cu punctele acumulate?

18 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu faci nimic cu ele.Site-ul acesta este pentru a ajuta oameni.Cu punctele nu faci nimic.happy

Anna
| Anna a răspuns:

Davvid, nu mai amagi lumea, cin'te-aude chiar te credelaughing!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nimic.

| psiholoaga a răspuns:

Te poti lauda.

mariana
| mariana a răspuns:

Punctele acumulate reprezinta activitatea desfasurata de tine pe site-ul TPU, pentru ca eu cred ca, la aceste pucte de referi.
Cred ca, periodic, conducerea acestui site, analizeaza rezultatele obtinute de unii utilizatori TPU, care s-au facut remarcati prin raspunsurile lor si prin numarul de pucte deja acumulate si face aprecieri asupra faptului daca exista persoane pe TPU care pot primi calitatea de experti TPU, care de asemenea este o denumire onorifica si care nu-ti ofera nici un fel de avantaje materiale ci, doar de natura sufleteasca, simtind aprecierea muncii desfasurate de tine pe acest site.
Sper ca si tu sa ajungi sa ai, cat mai multe puncte si cat mai multe raspunsuri premiate si atunci vei afla concret cum functioneaza ceea ce ti-am explicat mai sus.

| want2bMajestic a răspuns:

Poti sa le dai copy paste si sa le bagi sub perna... o sa inveti matematica visandrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

| moonY a răspuns:

Le depui la o banca si duci un trai fericit din dobanda.

| Criiss16 a răspuns:

Din cate stiu eu, nimic.

| DenissaDeea a răspuns:

Nu poti face nimic cu puctele acumulate! iti inbunatatesti si exersezi cunostintele tale! puctele te pun in valoare si te ajuta sa urci in top si cu timpul sa devii expert TPU, in urama raspunsurilor de calitate si a acumularii puctelor.

| anonim a răspuns:

Intreaba-l pe robert, el stie mai bine.rolling on the floor tongue

| Dl.Inginer a răspuns:

Faci un ban cinstit cu ele, scoatele la licitatie pe un site laughing cine stie, prosti sunt destui laughing

| pppaaauuulllaaa a răspuns:

Canteaza punctele? important e sa ajuti pe ceilaltitongue

| irynna a răspuns:

Le pastrezi ca amintirelaughing

| sese a răspuns:

Le pastrezi de zestre

| crookedsight a răspuns:

Supozitor :-D eu asta voi face :-D

| davvid a răspuns:

Mai tarziu primesti pentru fiecare raspuns castigator cate 1 eurolaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică: