| Sensity a întrebat:

Ce poti face daca persoana in care aveai cea mai mare incredere te-a dezamagit, tradat si ti-a distrus increderea in tine? Mai poti trece peste si sa fi ca inainte? Daca da, cum?

Răspuns Câştigător
| Hcd_Adda_1998 a răspuns:

Uite ce poti face: suferi. Te descarci, plangi, urlii cat te tin plamanii. O zi, doua, o luna. Din momentul nu mai revezi imagini cu :" cat de bine era cand..." si te trezesti in prezent, prezentul in care tu esti mai puternica decat crezi, iti stergi lacrimile, afisezi un zambet larg, te prefaci ca totul e perfect si iti gasesti alte ocupatii si alti oameni cu care sa te simti fain. Ai sa uiti cu timpul si nu, nu ai sa fii ca inainte. Ai sa fii mult mai puternica si implinita ca daca vrei, poti face orice. Totul sta in puterea ta.

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Eu personal nu am incredere in alti nici numi pun sperante in alti, daca te minti ca alti vor fi diferiti da poti trece dar daca esti sincer isi dai seama ca asa ceva nu exista candva tot te va dezamagi ca asa e natura umana cu toti avem defecte, nici noi nu suntem ceea ce ne asteptam de la alti

| cristimihailov a răspuns:

Fa-ti un bine, mut-o din cercul de prieteni in cercul de cunoscuti si las-o acolo pentru totdeauna.

Nu vei mai putea sa faci sa fie inainte

| simo102 a răspuns:

Asta este decizia ta. Dupa parerea mea lupul isi schimba blana dar naravul ba.Trebuie sa treci peste dupa prerea mea, desi o sa va impacati si o sa il iubesti din nou nu o sa mai fie la fel ca la inceput nici pentru tine, nici pentru el

| Anaandreea11 a răspuns:

Bineinteles ca poti trece peste asta. Acum depinde si de firea ta. Unii trec repede, altii mai greu. Trebuie sa tii minte un lucru, persoanele din viata ta nu vor ramane aceeasi in afara de familie. Daca dadeai mai multe detalii iti puteam scrie mai mult. Daca chiar simti ca nu mai ai incredere in tine, cel mai bine ar fi sa discuti cu un psiholog si te poti descarca.