anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce poti sa faci cand ai fruntea un pic lata...si nu prea iti sta bine cu breton
?winking

12 răspunsuri:
| JackieSue a răspuns:

Incearca sa-ti dai bretonul intr-o parte sau sa scapi de el.Si o tunsoare bob cred ca te-ar avantaja; d.

| Chocolate a răspuns:

Daca te uitai la Naruto cand erai mai mica e una Sakura cu fruntea mai lata... i se zicea Sakura-frunte lata laughing... dar era draguta probabil asa esti si tu...nu-ti acoperi fruntea, scoate in evidenta si fi mandra de fruntea ta ca asa esti tu si daca altii au ceva impotriva nau decat sa moara de ciuda sh sa rabde k nu e nimeni perfect... cei care te critica vor sa schimbe la tine ceea ce nu au ei. fac asta din invidiedevil...fi mandra de tine sh simtete bine in pielea ta

| Shery a răspuns:

Cred ca se poate corecta din machiaj... dar nu ma pricep prea bine la subiectul asta laughing
oricum sa stii ca oamenii cu fruntea lata sunt oameni inteligentiwinking

| selef a răspuns:

Iti lasi chelie.

| wannabe a răspuns:

Iti faci o frizura fara breton.de preferat este sa folosesti un gel si sa-ti faci tepi sau creastawinking iti va sta cu siguranta bine.asa daca esti baiat laughing

| unbaiat a răspuns:

Te tunzi f scurt.

| AndrusKanu a răspuns:

Îţi tai bretonul, cred că e singura soluţie... big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poi si eu am fruntea lata si sunt mandra de asta... o frunte lata este semnul inteligentei...hee hee...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am frunte lata si port breton stil "emo" intr-o parte si toata lumea zice ca imi sta super ...incearca`l!:*

| taniusha562 a răspuns:

Sinucidete!

| klaudia_1070 a răspuns:

Pentru frunte lata iti recomand cararea in zig zag.iti face fruntea mica big grin.

Întrebări similare