anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce poți să faci dacă ai trimis din greșeală o poză nud la un băiat și el a făcut screenshot

Răspuns Câştigător
| ZappyTv69 a răspuns:

Bunahappy

Nu mai ai ce face. Dacă doar o arată la alții, asta este, lumea uita, nu sta nimeni așa mult pe o poza.

Dar dacă o postează pe undeva, îl poți raporta la poliție, iar dacă te șantajează cu ea, tot acolo.

3 răspunsuri:
| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Sincer nu prea exista acest " din greșeală " cu siguranță a fost o asumare pe moment.
De ce ai avut asa repede încredere într un tip?
Acum nu ai ce sa faci îl poți doar ruga sa o șteargă și el cel mai probabil o sa te șantajeze cu asta, dacă nu ți se vedea fața atunci ești norocoasa, poți pretinde ca nu erai " tu" cea din poza și să îi dai frumos block.
Asta este o lectie pe care tu trebuie sa o înveți din asta, dacă situația se transforma și mai rau poți citii și pe internet ca este ilegal sa postezi poze cu alta persoana fără acordul persoanei.
Deci poți imediat să te duci la politie, îl poți amenința și tu cu asta desigur.

| Intrebareanonima a răspuns (pentru Alexia999997777777777777):

Există și din greșeală fiindcă am dorit altă poză săi dau una cu o maimuță și am apăsat pe altă poză care era cu mine asta-i treaba

| Alexia999997777777777777 a răspuns (pentru Intrebareanonima):

Înțeleg, îmi pot cere scuze pentru faptul ca te am judecat prea aspru fără să mă gândesc și la alte posibilități.
Asta tine și de educația acelui băiat, clar nu este o persoana de încredere dacă a ajuns sa facă astfel de lucruri când putea sa treacă peste.