| Lumy_6708 a întrebat:

Ce prajituri sa fac de Paste? Vreau prajituri in mai multe straturi si cu multe creme. Cat mai multe idei! fundita!

6 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună.
Eu prefer tortul de TIRAMISU şi este şi uşor de făcut.

Baftă!

| whatevernvm a răspuns:

Incearca alba ca zapada...are multe straturi dar e doar crema de vanilie si lamaie, sau televizor este la fel doar ca are si crema de cacao, gasesti retelele pe nethappy poti sa faci si tiramisu, ecler, crensmit...toate au multa cremalaughing

| Loka a răspuns:

Niamiiiiiii:X.PAi mama face asa sau ma rog eu stiu asa:tort de fructe,cremes,dobos,foi cu miere de albina,chec,pe langa astea pot sa fie:cozonac,negrese,prajitura cu crema de zahar ars,fursecuri,prajitura cu glazura de ciocolata, cornulete,,,,,, fundita?:->

| CiocolataAerata a răspuns:

Choux a la creme love struck

| Anachan4ever a răspuns:

De pe masa de Paste, cozonacul cu nuca si pasca cu branza chiar nu trebuie sa lipseasca. Merg si niste placintele cu nuca de cocos, prajituri olandeze, cu glazura de ciocolata si mai ales un Kugelhupf - cozonac german (am facut anul trecut din acesta si a fost delicios). Si anul trecut am facut si niste bilute de branza amestecand branza cu maioneza, usturoiul, sare apoi si formand bilute care se dau prin cascavalul ras. Bine, eu le-am dat si prin niste susan, seminte, mac si boia. Au fost superbe. Sper sa te ajute :*