| iwannabeperfect a întrebat:

Ce preferați : o fata cu o atitudine hot si seducatoare, care poate seduce orice bărbat sau o fata naturală, care rade mult? Funda*

6 răspunsuri:
| HolyPotato a răspuns:

Băieții nu prea știu acest lucru, dar o fată "naturală care zâmbește mereu" poate fi cu mult mai vicleană decât una "seducătoare". Iar a fin seducătoare nu înseamnă a fi târfă, cred că mai degrabă te referi la o fată aparent mai rece, hotărâtă, misterioasă, nu-i așa?

| suităr a răspuns:

Depinde.aca prima fata este haioasă, sinceră (și seducătoare pe deasuprasmug) aș zice sa o alegi pe ea. Însă, dace e o târfă (stii la ce ma refer ) a 2-a este ideala.

Eu oricum as miza pe a 2-awinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! O fata hot ar putea castiga, dar o fata cuminte care zambeste mereu, castiga mereu! Sper ca te-am ajutat! O zi buna!

| Piratul10 a răspuns:

Oo,daca fata hot si seducatoare at avea o inima si mar iubi si eu pe ea atunci da dar daca e sa stea o Luna cu mine API gata apoi o Luna cu altu, nu+plus ca tipele astea sunt ca acadele linse de toti!
Asa ca mai bine as prefera o fata naturala cu care sa pot intemia o familie si pe care sa o iubesc si ea pe mine.

| Fayree a răspuns:

~ Eu prefer fata naturala care rade. E mult mai frumoasa crede-ma in schimb cele seducatoare sunt si viclene cateodata...si nu vrem sa riscam puppy dog eyes. In plus e bine sa fii tu, naturala si haioasa deoarece te face sa ai stilul tau anume pe care alte fete nu le au. Fundita? puppy dog eyes.

| NoNameInAction a răspuns:

Eu as alege o fata cuminte si cu sentimente sincere, dar in ziua de azi nu prea mai gasesti.