| ♥Anto* a întrebat:

Ce preferati baieti: o fata slabanoaga sau una mai dezvoltata?
- un posterior mai mare?

10 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Slabă day dreaming.

| LoveForShania a răspuns:

Nu sunt baiat.
Dar asa dupa parerile lor, nu ar prefera una de o ia vantul. dar nici una Fulga.
Posterior mai mare? Nu cred! Adica baietii grasi prefera fetele cu fundul mare si sanii giganti.
Nu imi plac alea fotomodel care li se vad oasele. O fata cu corpul frumos, sa aiba fund (bineinteles dar nu in excess), sa aiba sani (dar nu in excess)... sa aiba carne pe ea, nu numai osul si pielea.
Depinde de parerile fiecaruia. Stii multi o vad pe Pamela Anderson ca o zeita, pentru ca are fundul si sanii mari. Dar nu o fata cu sanii si fundul mare e mai sexy decat una cu fund si sani...

| medgirl a răspuns:

Buna!

Eu sunt fata, dar dupa spusele prietenilor mei pot spune ca ei sunt la mijoc adica nu le plac cele extrem de slabe, insa nici cele prea grase, dar totusi cred ca depinde de baiat si poate si de caracterul fetei, alte calitati ale ei...

| viiooVe a răspuns:

Funduriwinking

| Roxy a răspuns:

Ce vanatori de funde is pe aicilaughing
pai sunt fata...si am prieteni doar baieti si nu am prietene pentruc a gandesc exact ca baieti...sunt in treba mea un piclaughing
In fine...
In general baieti vor o fata care sa aiba o talie bine conturata...cu sani mari sau normali(sa aiba ce prinde) si cu un fund bombat...
si daca e baiat destept se uita la ce are in cap intai si dupa aceea la corp daca ii place...

| Juliebelle a răspuns:

Sunt fata...si serios nu ar prefera nici una sa o ia vantul, dar nici una pe care abia sa o ridice laughing
sa aiba forme, sa fie dezvoltata, este ceea ce isi doresc baietii
winking

| vivi_5803 a răspuns:

Depinde de baiat, insa decat o schiloada mai bine una grasuta si dotata, sa aiba pe ce pune mana, deoarece sa fim serioase toti ne ia dupa corp, nu dupa caracter! Putini mai sunt cei care se ia dupa altceva.Pliz primesc si eu o fundita mica daca iti place raspunsul.ms

| razvanell a răspuns:

Hmmm... mie personal imi plac fetele un pic mai inalte gen 1. 70-1. 75(dar nici cele mai mici de inaltime nu-mi displac chiar deloctongue), iar legat de fizic nu-mi plac cele grasutze dar nici una slabanoaga moarta happy...sa fie intre big grin si trebuie sa recunosc ca imi plac sanii la o fata sa fie un pic mai dezvoltati dar nici aia exagerati happy

Răspuns utilizator avertizat
| lary67boy a răspuns:

nici schiloada nici batoza.intre