Nu conteaza ce e dar craciunul si revelionul sunt mai interesante ca e frig si imi place.
Toate 3! Fiecare are ceva aparte,de craciun e frumos ca ninge,bradul,cadouri,de revelion la fel, si de paste imi place ca este cald, poti iesi la un gratar etc
Craciunul ca at se fac cei mai multi bani : cu colindu, "de la Mosuu Craciun", de la "mos Nicolae".dar si Revelionul e taree pentru ca ma distrezz`
Prefer Craciunul, pentru ca in fiecare an sarbatorim nasterea Domnului, fiind o bucurie mare, reintalnind iar si iar, traditiile, placere si armonia dinaintea Craciunul, respectiv cu Ajunul Craciunului...
Sarbatoarea aceasta imi transmite numai amintiri frumoase de copilarie, de ce nu stiu, dar in orice caz, imi aduc aminte cu zambetul pe buze clipele in care eu si fratele meu ne certam pe bomboanele de pom, nehotarandu-ne care, cine si in ce fel punem beteala si globurile. Iubesc Craciunul, cea mai frumoasa sarbatoare cu traditii incantatoare!
Paste fericit iti doresc!
Craciunul si Revelionul ` .
Mie imi place Craciunul` mult :X. Impodobesc bradu', ninge, e frumos :X...
Si de Revelion e distractiee`:X.Maxim`:):X
Pai... mie imi place craciunul ca primesc cadouri si ca impodobesc bradul si mai multe.
Eu sincera sa fiu prefer craciunul. de ce? simplu imi place foarte mult atmosfera, imi place zapada si frigul. sa nu mai spun de colinde
Pai toate 3 deoarece la toate pentru ca de craciun inseamna cadouri si bani.Paste tot cadouri si bani si mancare buna iar, revelion distractie cu prietenii.
Pai toate sunt preferate.
Motiv:de craciun s-a nascut Isus,
de pasti a reinviat,
si de revelion pentru ca incepe un nou an.