| dancapitan a întrebat:

Ce preferati : -sucul acidulat de portocale sau Coca/pepsi?

13 răspunsuri:
| TeooTeo a răspuns:

Cel mai la moda estetongueepsi
cel mai gustos :cel acidulathappy
Fundoi?:*

| Ana a răspuns:

De portocale

| Maria002 a răspuns:

Mie imi place cola sau sprite sau sucul natural de cirese adica pe ala il ador

| alessia a răspuns:

Păi. ce sa zic le prefer pe amândoua. știu ca nu sunt foarte sănătoase si au multe chimicale. dar nu prea beau. cel mai mult beau suc natural făcut de mama.sau câteodată mai cumpăr și de la magazin (nici ala nu e asa de... cel mai bun e de casă)

| bkmad a răspuns:

cola /pepsi sunt acidulate.
deci mie imi plac amandoua. beau ce am chef sa beau :dlaughing

| Introspectie a răspuns:

Prefer sucul acidulat de portocale doar daca e Fanta, altfel Cola love struck

| justme2846 a răspuns:

Sucul de portocalebig grineste mult mai sanatos tonguecola e foarte buna la gust insa foarte daunatoare organismului... ia arunca un ochii pe google.si ca siguranta o sa te lamuresti cat de buna estetongue

| Ella98 a răspuns:

Prima varianta

| Dia_9593 a răspuns:

Fanta sucurile astea acidulate. nu sunt bune nici cola nu este bun.laughing dar noi tot bem ...deci Pepsi cred.( cu toate ca e la fel ca celelalet) oricum incearca sa bei mai putin sucuri acidulate incearca cele facute de tine sau cele 100% naturalebig grin fundabatting eyelashes?:*

| xDeLLicioUssz a răspuns:

Eu sincer prefer cola love struck.> dar stiu ca nu`mi face bine... dar totusii.Ma prefac ca nu aud love struck.big grin si tot cola beau happy

| MadaKiss_4722 a răspuns:

Spritelaughing...serios vorbin. sprite.winking cola nu e sanatoasa, pepsi la fel.Nici Sprite nu e stralucit, dar mai bine bea apabig grin

| Ay3 a răspuns:

Crezi ca e vreo diferenta intre "sucul acidulat de portocale" sau cola? nu, doar ca Coca Cola contine cofeina si anumiti coloranti distrugatori, dar tot ce este acidulat distruge, eu la 17 ani aveam ulcer duodenal, nu grav, cu nisa, de la tigari + cola pe stomacul gol, si dupa ce beam cafeaua de dim + tigara, mancam... am stat pana anul trecut in tratamente "ascunse" ca sa zic asa, ai mei stiau ca fumez, dar daca auzeau belele mele, cu siguranta eram pe mare intr-un butoi happy, acu mi-a trecut, bineinteles cum am fost anti-alcool toata viata, daca incerc sa beau un pahar de whisky ma iau arsurile prim stomacel, asa ca is un idiot la 21 de ani care inca fumeaza sad sa dea domnu' sa ma las odata de soldateii acestia ai mortii.