Mie imi place cola sau sprite sau sucul natural de cirese adica pe ala il ador
Păi. ce sa zic le prefer pe amândoua. știu ca nu sunt foarte sănătoase si au multe chimicale. dar nu prea beau. cel mai mult beau suc natural făcut de mama.sau câteodată mai cumpăr și de la magazin (nici ala nu e asa de... cel mai bun e de casă)
cola /pepsi sunt acidulate.
deci mie imi plac amandoua. beau ce am chef sa beau :d
Sucul de portocaleeste mult mai sanatos cola e foarte buna la gust insa foarte daunatoare organismului... ia arunca un ochii pe google.si ca siguranta o sa te lamuresti cat de buna este
Fanta sucurile astea acidulate. nu sunt bune nici cola nu este bun. dar noi tot bem ...deci Pepsi cred.( cu toate ca e la fel ca celelalet) oricum incearca sa bei mai putin sucuri acidulate incearca cele facute de tine sau cele 100% naturale funda?:*
Eu sincer prefer cola .> dar stiu ca nu`mi face bine... dar totusii.Ma prefac ca nu aud . si tot cola beau
Sprite...serios vorbin. sprite. cola nu e sanatoasa, pepsi la fel.Nici Sprite nu e stralucit, dar mai bine bea apa
Crezi ca e vreo diferenta intre "sucul acidulat de portocale" sau cola? nu, doar ca Coca Cola contine cofeina si anumiti coloranti distrugatori, dar tot ce este acidulat distruge, eu la 17 ani aveam ulcer duodenal, nu grav, cu nisa, de la tigari + cola pe stomacul gol, si dupa ce beam cafeaua de dim + tigara, mancam... am stat pana anul trecut in tratamente "ascunse" ca sa zic asa, ai mei stiau ca fumez, dar daca auzeau belele mele, cu siguranta eram pe mare intr-un butoi , acu mi-a trecut, bineinteles cum am fost anti-alcool toata viata, daca incerc sa beau un pahar de whisky ma iau arsurile prim stomacel, asa ca is un idiot la 21 de ani care inca fumeaza sa dea domnu' sa ma las odata de soldateii acestia ai mortii.