X Factor deoarece concurentii sunt mult mai buni decat cei de la Vocea Romaniei, iar scena e mult mai tare si apropo preferatul meu este Andrei Leonte.
Sall1
Eu prefer Vocea Romaniei, deoarece prima telev care a inceputt sa faca emisiune cu aceasta tema, a fost PRO/TV.Si in al doilea rand, ma uit cu mare placere la ei, pentru ca Loredeana Groza, e artista mea preferata si de mare valoare.
Vocea Romaniei.Deoarece Cosmote sponsorizeaza celel mai dragute spectacole. Orange nu prea are de unde si de asta a iesit nasol. Ca X Factor a fost super, si o sa fie in continuare, dar romanii isi bat joc :].
VOCEA ROMANIEI, pentru ca mi se pare mai "inteligenta" si mi se pare ca x factor este o incercare ratata de a copia alta emisiune.asa, vocea romaniei ili plk mai mult pentru ca are artisti de "renume" cum ar fi smiley si loredana. m.am uiata si la x factor dar mi se pare ca, concurentii nu au talent si voce. PAREREA MEAH. cam atat. dc?
Ba nu! astia de la pro tv au facut vocea romaniei doar ca sa nu piarda audienta, si am askultat din vocea romaniei si sunt oribili.