| DracusorImpielitat a întrebat:

Ce preferati : Vocea Romaniei, sau X FACTOR?
justificati raspunsul (neaparat)

Răspuns Câştigător
| AllyLove a răspuns:

X Factor deoarece concurentii sunt mult mai buni decat cei de la Vocea Romaniei, iar scena e mult mai tare si apropo preferatul meu este Andrei Leonte.

4 răspunsuri:
| AIRIUS a răspuns:

Sall1
Eu prefer Vocea Romaniei, deoarece prima telev care a inceputt sa faca emisiune cu aceasta tema, a fost PRO/TV.Si in al doilea rand, ma uit cu mare placere la ei, pentru ca Loredeana Groza, e artista mea preferata si de mare valoare.

| Tuitiiii a răspuns:

Vocea Romaniei.Deoarece Cosmote sponsorizeaza celel mai dragute spectacole. Orange nu prea are de unde si de asta a iesit nasol. Ca X Factor a fost super, si o sa fie in continuare, dar romanii isi bat joc :].

| rokssy a răspuns:

VOCEA ROMANIEI, pentru ca mi se pare mai "inteligenta" si mi se pare ca x factor este o incercare ratata de a copia alta emisiune.asa, vocea romaniei ili plk mai mult pentru ca are artisti de "renume" cum ar fi smiley si loredana. m.am uiata si la x factor dar mi se pare ca, concurentii nu au talent si voce. PAREREA MEAH. cam atat. dc?

| DracusorImpielitat explică (pentru rokssy):

Ba nu! astia de la pro tv au facut vocea romaniei doar ca sa nu piarda audienta, si am askultat din vocea romaniei si sunt oribili.

Întrebări similare