Si de o zi numai sa vad minuatele peisaje ale Alpilor Elvetieni si nu imbacsitele plaje de pe litoralul romanesc
Poi....iti mai dau putin timp...ca sa exersezi miscari...sa fi ferm convinsa ca incapi in geamantan :->
Adica nimeni nu o ajuta pe d-na Udrea? Ok merg eu la Marea Neagra dar cine plateste?
Elvetia. Si pentru 3-4 zile, tot as da marea neagra pentru ea. Aici am mai fost, aceeasi atmosfera este an de an, vreau sa vad ceva nou.
Cand ma gandesc la Elvetia ma gandesc la ceasuri si ciocolata, pe langa muzee, biserici si alte obiective turistice deosebite
Sincer, nici nu pot sa cred ca ai pus aceasta intrebare. Cum ai putut sa intrebi asa ceva? Faci comparatie intre plajele imputite de pe litoralul marii negre cu Elvetia? Frate, fii mai serios in viitor.
Sunt total de acord cu crissu ... oriunde numai cu prieteni...degeaba te duci...sa vezi adica. voi ce alegeti? distractia sau...curiozitatea? 2 saptamani singur in elvetia plictisit cu aparatul foto strans de gat...sau 3 saptamani la mare cu cei mai tari prieteni ... ah? care dintre aceste 2 variante vrei sa le-o povestesti nepotilor? O zi placuta!
Elvetia...3 saptamini la marea neagra te plictissti mai ales ca am fost de foarte multe ori, as vrea ceva nou
Subscriu DentistMKD-si aleg elvetia.
@bro-eu cred ca tu ar trebui sa te grabesti si pentru marea neagra.la 10 milioane pe luna..., cam greu sa mai ajungi si acolo.
anonim_4396 întreabă: