Pai sa fi cat mai ingrijit,mereu parfumat,spalat,sa vorbesti cat mai frumos, sa faci cate o gluma de bun gust, sa ii faci mereu complimente:d sa o intrebi asa pe parcurs ce stil de imbracaminte ii place la un baiat.si incet-incet fa-i pe plac sa te imbraci cum ar dori ea, dar sa nu te schimbi dintr-o data ca "bate la ochi":d intr-o zi sa te imbraci cu ceva ce i-ar place in alta zi cu altceva, apoi schimbarea totala
Merci pentru ca mi-ai raspuns la intrebare dar asta fac de fiecare data...am o intrebare care tot ma "seaca" cum s-ar spune.Este adevarat ca la fete mai mult conteaza cum arti fizic? si sa ai si conditie psihica adecvata(e nevoie pentru a intra intr-o relatie)
Da asa e mai tarziu ea o sa iti cumpere o zgarda cum ii place ei si tu nu o porti din prima,, o zi o porzi, o zi iesi fara APOI... schimbara fatala, noul catel a fost dresat
Depinde si de fata, fizicul conteaza cat de cat, dar incearca sa ai grija cat mai mult de fizicul tau, sigur ii va placea de tine unei fete
O conditie cat de cat,din pct meu de vedere insa la mine mai mult conteaza sa ma iubeasca cu adevarat si sa ii pese,sa nu uite sa imi arate ca ii pasa, sa ma simt protejata alaturi de el si sa nu ma dezamageasca, nu cer perfectiunea insa la mine una mai mult conteaza asta decat un fizic perfect succes
Danidbc întreabă:
Liviuanonim întreabă: