Eu am o parere buna chiar daca acum nu le mai citesc pentru nu mai locuiesc in tara dar acum 2-3ani cumparam mereu fiecare numar mai ales cool girl pentru ca erau multe lucruri care le am invatat din aceste reviste, au si articole bune
Singura pe care o cumpar e Cool Girl.La un moment dat le cumparam pe toate, dar nu erau la fel de intresante.Asa ca am ramas la CG.Si acum ca e o data pe luna e si mai bine
Bravo girl şi Cool girl sunt cam slăbuţe, adică. au articole bune însă nu-mi prea plac, într-un an, mi-am luat BVG şi cred că o să continui Dar cool girl
Popcorn e cea mai tare :X O iau în fiecare lună Acum e numărul cu Kesha :o Am un raft plin Şi postere pe toţi pereţi :X
Buna! Parerea mea este ca sunt niste reviste foarte interesante pentru multi dinttre noi adoloscentii, indiferent de varsta merita invatat ceva nou.Totusi in plus ofera si postere, si multe altele, eu am cred ca peste 500 reviste la colectie.super tare acum sincer nu mai prea citesc si le rasfoiesc din cauza varstei acum am crescut simt ca stiu multe despre multe lucruri si cred ca imi sunt de ajtor si singura
oricum le recomand cu placere, nu sunt o pierdere de timp este ceva impresionant
Mie imi plac forte mutl.mai ales Popcorn.adica sunt niste reviste interesante despre vedete si multe alte chestii.
Ai de invatat din unele articole mai ales la cool girl, le cumparam si eu cand putam . Merita cand poti sa o cumperi dar totusi merge pana la o vasta.
Le cumparam cand eram si eu "tanara" si era Paris Hilton in voga si revistele erau pline de Tokio Hotel, Rebelde, Britney Spears & Paris Hilton
Le luam asa, sa mai chiorasc ochii la barfele cu vedete. Acum nu mai are rost sa le iau (motivele sunt clare: Justin Bieber, Miley Cyrus, Selena Gomez). Poate doar CG imi mai iau, mai rar, cand chiar n-am ce citi.
Da is super` :X
Dar mie imi place Bravo, Bravo girl Si popcorn
Scrie despre vedete si este super :X
Super tari!
Informatii, barfa, postere, muzica, filme, carti, rebusuri, premii, bancuri, imagini funny...tot ce vrei la un pret foarte mic. Le iau de foarte multi ani.am rafturile pline de ele.si peretii umpluti de postere
O superrrrr imi plac foarte mult toate aceste reviste mai ales atunci cand vine vorba de acele teste fantastice imi iau mereu aceste reviste intr-un timp nu mai imi incapeau in dulap as vrea o sugestie pentru cei care o fabrica; ma: mai multe teste! si mai putine imagini va rogggggggg
Taniya întreabă:
anonim_4396 întreabă: