De la avon nu-ti recomand nimic pentru cosuri, pentru ca n-o sa-ti fie de ajutor. Daca vrei ceva natural, incearca sucul de lamaie
Pai iti spun din proprie experienta ca cele de la gama :Solutions" sunt foarte bune!
Am avut o lotiune tonica(verde) de 200 ml la in jur de 10 lei, care era foarte buna! imi calma tenul' imediat, de asemenea lotiunea tonica din aceeasi gama, fara alcool(alba) este folositoare
in aceeasi gama gasesti o crema(albastra) hidratanta de noapte, in jur de 15 lei(maxim, depinde )
Iar, masca cu minerale si namol din gama "planet spa" este "misto")
Toate mastile si toate produsele din aceasta gama(planet spa) sunt super bune
Iti dau doar un sfat folositor!
NU INCERCA NIMIC DIN GAMA CLEARSKIN!
Crede-ma ca am un ten mai cu probleme, si nimic din aceasta gama nu mi-a adus rezultatele asteptate
De la Avon incearca lotiunea astrigenta e foarte buna si pentru pete care vor ramane in urma cosurilor batonul corector[de la clearskin]
Masti naturale:
Storci o lamaie si cu o bucatica de vata sau cu un disc de ala demachint te dai cu acea zeama pe fata!
Pisezi un castravete il amesteci cu o lingurita de miere de albine! si aplici pe fata lasi 15 min sa actioneze!
Si masca asta da rezultate la mine cand sunt pe stop si mai am cateva cosuri micute, o felie de dovleac de ala mic care poti face snitele o pisezi adaugi 2 pastile de aspirina pisata si 1 lingura de miere de albine, o lasi pe fata timp de 20 minute!
Poti pune si miere de albine simpla fara alte ingrediente. Ii ofera tenului un aspect mai frumos.
Si masca de avocado cu miere de albine e foarte buna!
Buna,sunt reprezentant avon si oriflame iti recomand http://www.beautymall.ro/......KIN-150-ml acest gel iti curata complet porii, garantat! l`am testat! daca o vei folosi seara, stai cu ea 20 min,pana iti simti pielea f uscata,iar a doua zi de dimineata iti vor iesi toate cosurile, toate radacinile, cei drept...nu`ti recomand sa mergi in acea zi la o petrecere, in viitor nu vei mai avea acele cosuri oribile cu care ne confruntam cu totii :), bafta!