anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce profi urati la scoala?happy
Eu ii urasc pe toti, ca nu prea ne invata nimic(stiu eu mai bine si toata clasa si scoala!).:-)

12 răspunsuri:
| mistakeofyourlife a răspuns:

Pai...profa de bio. Mai mult urasc materia pe care (nu) o preda decat pe ea. happy si profu' de istorie. e ok la note dar in rest iti face capul calendar. laughing

| Bondarel99 a răspuns:

Eu pot sa spun ca pe profu de mate.Vine la ora, striga catalogul, ajunge la sfarsit, da pagina inapoi si ma asculta pe mine...asa face aproape la fiecare lectie si ma enerveaza la culmeangry

| Neah a răspuns:

Nu chiar pe toti, im place de diriginta, profesoara de engleza si cea de instrument tongue

| KiryuZero a răspuns:

Vrajitoarea de doamna de engleza

| AudImagini a răspuns:

Doua cuvinte Budescu Doina, profa de romana. Nu ne invata nimic, de fapt pe una dintre colegele noastre o pune sa se duca mereu la farmacie sa-i ia ei nu stiu ce medicamente. Si nu preda bine de loc. Merge cu 1 copil la olimpiada si il omoara cu cate teme ii da... crying

| MyTzZy a răspuns:

Pe toti in afara de profu de istorie:X
La inceputul anului mi se pareau mai ok unii profi dar...:-&
Profu de istorie e cel mai tare din scl\m/\m/:X:X:X

| ZâmβέŤ a răspuns:

Sunt cel mai bun din clasa la engleza. nu ca m as lauda. dar anul asta, a venit un prof nou care cred ca e gay. mi a spus I love you si chestii din astea. si pur si simplu nu il aud ce vorbeste. ii e lene sa vorbeasca dar nu am ce face. la franceza e greu si o urasc p profa ca are 70 si ceva de ani si nu glumesc big grin

| Kiky2 a răspuns:

Profi mei inca is buni pana la un moment dat dar dupa aia cresc si eu si ei se fac mai rai adica na asta e, obisnuiti-va cu asta profi mereu sunt rai si seriosi si numa vorbele de ei ca is nasoli da na in fine eu inca ii suport tongue

| Kioko9 a răspuns:

Eu pe aia de romana ca da note mici angry

| razorhead a răspuns:

Pai eu o urasc pe profa de Romana, pe aia de istorie(plus ca mai e si directoare), pe aia de bio. Cea mai tare e diriginta ca e foarte de treaba.

| cmrbagj a răspuns:

Eu o urasc p-aia de muzica.Scade puncte la purtare si pune 4 daca fetele n-au parul prins, daca nu ai uniforma (bine, aci e corecta) si daca tii mainile pe banca...te cearta daca nu stai drep etc.

| Geo_9011 a răspuns:

Pentru Muhantuhan : Nu te invata nimic? Te trimite pe tine sa ii cumperi medicamente? Te-ai pus in locul ei? Nu! Si stii de ce? Pentru ca esti prea ocupat sa o etichetezi drept o profesoara care nu te invata nimic si nu preda cum trebuie. Daca era chiar asa, crede-ma ca nici nu mai venea la scoala. Isi cumpara medicamente ca sa fie sanatoasa si sa continue sa vina la orele voastre! Ar trebui sa te gandesti inainte sa comentezi ceva public. Nu ti-o spun in nume de rau, dar ar trebui sa o respecti pe d-na profesoara Budescu Doina pentru cate va invata. La ora actuala, este cea mai buna profesoara de romana cunoscuta! Daca tie nu iti place sa inveti, cred ca este problema ta, nu si a ei. Pe copilul de la olimpiada, l-a omorat cumva? L-a si inmormantat? Hm, nu prea cred. Ii urez felicitari si succes pe mai departe! Cu d-na profesoara alaturi, va ajunge undeva si ii da multe teme pentru ca trebuie sa lucrezi pentru olimpiada! Nu e asa usor, iar limba romana este esentiala. Va fi rasplatit asa cum trebuie si nu va regreta! Vezi-ti de romana ta si nu-ti mai judeca profesorii, mai ales pe dumneaei. Sper ca am fost destul de clara!