| ioana181 a întrebat:

Ce profile la liceu sunt fara fizica?

Răspuns Câştigător
| Demoiselle a răspuns:

Oky, wrong! la stiinte ale naturii ai 3 ore de fizica pe saptamana...
ioana, te sfatuiesc sa alegi filologie sau stiinte sociale pentru ca vei avea in clasele a9a si a10a cate o ora de fizica pe saptamana, iar din a11a scapi, nu mai faci delochappy! Succes!

11 răspunsuri:
Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Toate sunt cu fizică, doar că la unele, cum ar fi filologia, nu se pune atâta emfază pe fizică ca şi la matematică-informatică, de exemplu.

| OanaG a răspuns:

Economic-Contabilitate a9a si a10a faci fizica

| User a răspuns:

Cre'ca filologie.

| Malvina24 a răspuns:

Nu cred ca sunt! de ex la mine(eu am profil desen-fiind la un liceu de arte plastice)insa in clasa a -9-a si a-10-a faci fizica! apoi ceilalti 2 ani nu mai faci(nici matematica, nici bio, nici chimie, mai multe) super nu?>

| Andreea_7493 a răspuns:

Demoiselle intr-a 9-a si a 10-a la filologie se fac doua ore de fizica, iar din a 11-a fizica, chimia si biologia se fac intr-o singura oratongue

| sweet_girl_carmen a răspuns:

Stiinte sociala, filologie, au si ele fizica, dar mai putina si pana in a 10a, dai bacul din istorie, romana, geo.

| theodoraafi a răspuns:

Eu sunt la mate info si fac 3 ore de fizica.
orele cresc de la an la an, dar iti spun sincer... este foarte usoara happy

| Allegria a răspuns:

Stiinte sociala, filologie, au si ele fizica, dar mai putina si pana in a 10a mi se pare
oricum...acolo nu dai bacu` la mate/fizic. din astea

| zuzulici a răspuns:

Turism... faci fizica 2 ani si a 11 a si a 12 a nu mai faci.(nu faci nici desen, bio, chimie)
. si e un prifl bestial:*

| oky a răspuns:

Nu exista profile fara fizica. Exista profile cu putine ore de fizica gen stiinte sociale, stiinte ale naturii, filologie.

| Pampam a răspuns:

Din cate stiu eu nu exista profil pe la liceu in care sa nu faci fizica! Dar de ce va sperie atat de tare materia asta pe toti? Mie mi de pare ok. Cu toate ca o inteleg greu!