Nu unul foarte diferit fata de cel obisnuit, avand in vedere ca am terminat liceul de ceva timp. Ma trezesc pe la 11, apoi imi ocup ziua cu cateva ore de citit, stau pe Internet, scriu diverse, ascult muzica si vizionez filme. Rareori ies la o plimbare sau ma intalnesc cu vreo cunostinta.
Pai eu citesc, merg la bazin, pe afara cu prietenii, ma uit la the vampire diaries, pe youtube, poate mai scriu din temele de vacanta
Unul foarte, fooooare greu
Pai in prima luna e asta:
Dorm, ma trezesc(sa-mi fac treburile) si iar dorm...deci prima luna e pe somn
A 2-a: Merg cu prietena-mea in Croatia sau Egipt(iar acolo ne-om juca, dea iepurii )
A 3-a.....relax,somn,iepureala,sarbatori,pregatirea de scoala...si c-am atat!
Iepuri in Egipt?
Ne-om juca de`a camilile atunci
Sau de-a oamenii normali.
Mda ...nu prea cred
Programul meu toata vara:1.Ma duc la mare 2. Vreau sa ma fac ****(sa beau sa ma fac praf) 3.Sa agat niste fete 4.Sa ma dezvirginez 5.Gratare cu prietenii 6.Sa ma dau cu caruciorul in parcarea de la Auchan. 7.Ma duc la ziua unora din prieteni 8.Cu prietenii sa stau toata ziua.Cam atat si astea o sa se repete
In timpul anului stau mult plecata de acasa, cam tot anul. Vacanta de vara este ca o gura de aer pentru mine. Vreau doar sa stau acasa, in camera mea cu parintii mei. Am 10 luni pentru invatat, prieteni si distractie. 2 luni, cred ca le merita si parintii mei. Si eu le merit.
Pupici.
DaciaRomania întreabă: