Pai...sincer,niciodata n-am patit asa ceva, imi da cati bani vreau, da' cu o anumita limita, totusi, ca sunt foarte cheltuitorChestia cu hainele mi se pare chiar aiurea...pe blugii mei am dat 150 RON. Fa-i si tu pe plac, ia note mari si probabil o sa iti dea mai mult. Fa economie in cursu' saptamanii si in week-end sparge banii.Eu asa fac
Ai apelat la noi ca sa iti dam bani sau ce?
glumesc.
acum vorbind serios.esti o fitoasa fato! mie nu mi-au dat parintii mei bani aproape niciodata si nu ma plang.supravietuiesc, n-am mai murit.Ai muncit vreodata sa vezi cat de greu se castiga acei NUMAI 200 de ron?
2 milioane nu iti sunt de ajuns?
inseamna ca esti fitoasa rau...si daca nu ii cheltuiesti pe toti intr-o luna economisesti
nu-ti sunt de ajuns 2 milioane?
hai mai, parca ai fii mica
stiu sentimentul asta dar pentru bani sa te faci de ras?
e complicat se vede ca esti fitoasa 200 ron nu's de ajuns da poti si tu sa mai economisesti
si ce iti trebuie atatea haine, n-ai destule? mai economiseste, ca daca te inveti asa de mica asa ramai, si o sa dai banii pe orice prostie...ai si tu o limita...cheltuieste banii cu grija si cu atentie nu ca fitzoasele de USA
dupa ce iti cumperi hainele iti plac le porti si dupa aia le atunci ca vezi altele mai faine
zau asa da draq nu fii asa fitoasa
funda?glumesc n-am nevoie
Aia cu blugi nu-i prea exagerat...
Dar nu iti e destul 2 milioanane pe luna
chiar esti fitoasa nu t supara...
acum in fiecare saptamana mergi la shopping
mai reduce si tu putin din shopping asa o sa iti ajunga banii
Doamne
nu-ti ajung 2 mil pe luna? du-te mai fetit si munceste sa vezi ce greu se castiga banii! si nu e vina mamei tale ca tu te imprietenesti cu toate fitzoasele si bogatasele
fi si tu matura
Hoho, cu 200 de ron pe luna imi fac de cap bine de tot. Sunt super multumit cand imi iau alocatia, ce sa mai zic daca as primi 2 milioane.
Sau esti genu care se imbraca doar in roz si ai ochelari de soare cat casa? Eu zic sa emigrezi in US of A
Sincer stiu cum te simti
si eu cam tot asa faceam anul trecut
dar in vara m-am spart in figuri cu banii
sa zicem ca cheltuiam cam 5 milioane pe luna pe prostii
ca atunci cand ieseam la un shopping(cam o data la 2 zile)
depaseam 8 milioane cu muult
in august mi-a dat doar 3 milioane pe luna si atunci am inteles ce greu e sa te descurci cu banii
invata si ia note mari la scoala
fa si tu un efort si arata-i ca poti sa eonomisesti bani intr-o luna
la mine asa a mers si mi-am revenitin mana
fundita?
Daca nu iti ajung 200 ron pe luna inseamna ca esti o fitoasa cu f mare! mie imi ajung 30 leipe luna! dar daca tu crezi ca nu iti ajung fa-o pe maicata fericita ia note mari la scoala, fa treaba prin casa, ascult-o!