Daca ramanea catalogul pe catedra intr'o pauza, ne motivam absentele(au fost anulate si note din greseala si atunci au inceput profesorii sa se intrebe ce se intampla)
la inceputul anului scolar, aveam catalog provizoriu timp de1 luna.in care bineinteles ca se puneau absente si note, ce urmau a fi transferate in catalogul normal.insa cand aparea catalogul normal, cel provizoriu nu stiu cum reusea sa dispara de fiecare data!
am propus sa chiulim toti din clasa la ora de muzica, toti au fost de acord cu mine, dar nimeni n-a plecat. iar eu i'am incuiat in clasa.
aveam restrictie la baia transformata in loc de fumat.de aceea ma suiam in pod si fumam.
Cea ce este cea mai mare prostie a mea este ca inainte ma puneam in gura cu profesoarele. Cred ca asta era o mare prostie.Si multe altele... Ca de exemplu:Aveam fite si oricine se lua de mine, nu exista o persoana care sa nu o injur Acum m-am facut fetita cuminte.
In liceu, profu' de fizica m-a ascultat(pentru ca vorbeam in ora), m-a ascultat si nu am stiut, avrut sa-mi puna nota 3 si m-am dus la catedra sa-l rog sa nu mi-l treaca.Atunci am luat catalogul si am fugit cu el la secretariat. Un alt lucru, tot in liceu, am jucat carti in ora de informatica si profa ne-a parat la director, care ne-a pedepsit sa ramanem dupa ore(atat eu cat si colegii cu pricina) sa spalam tot liceul cu mopul!
In generala am avut o experienta haioasa. Aveam clasa la parter si cu 10 min dupa ce se suna de intrare, am aflat ca urma sa dam lucrare. Fiindca nu ma pregatisem si nu voiam sa risc sa ma prinda profa, am vrut sa sar pe geam. Nu stiu de ce mi s-a parut logic sa imi intind intai un picior pana la ciment, apoi urma al doilea. Numai ca bocancul (aveam bocanci mari, militaresti) mi s-a prins dincolo de rama geamului si am ramas in spagat (singura oara cand am facut spagatul) cateva minute bune. Timp in care profa a intrat in clasa, am auzit-o zicandu-i colegului meu sa inchida geamul si el mi-a impins si piciorul, sa ma elibereze. Am avut ceva dureri musculare dupa, dar macar am scapat de lucrare!
PS. Vreau sa aflu ce 'prostii' ai facut tu.
Noi prin a 8`a am facut o poza unei profesoare care avea obiceiul sa mancance in clasa in timp ce ne dadea cate un test si am pus`o pe un panou din scoala, bineinteles ca ne-am ales cu 3 puncte scazute, iesiri la careu.
Cea mai haioasa faza pe care n`o pot uita este cand ne adunasem cam 5 fete sa fumam in vestiar si ne-a prins profu de sport (care era un tinerel dragut) si ne-a spus : "mai aveti o tigara si pentru mine?"
Au mai fost si alte prostii dar nu`i timp destul
Ink sunt in generala si chiar anul trecut in noiembrie ianinte de teza unica... well sa incep sa povestesc -intra 6 un coleg a filmat ce se intampla prin clasa, cum se alergau niste colegi bon sa spunem ca nu a fost asa de grav, colegul a pus filmele in kalk, mi le-a dat mie pe mess, si eu geniul absolut al planetei le-am pus pe youtube , intra 7... a aflat directa !
sa nu mai spun ca toti colegii au dat vina pe mine. dar si directa m-a amenintzat cu 4 la purtare! Nu am mentionat faptul ca eu sunt premianta dintra 5 (va dati seama? o premianta? nota 4 la purtare? omg! ) am sters filmele si sper ca in ziua de azi ca nmn sa nu imi mai aduca aminte...
PS am scapat de 4 la purtare si o sa fiu premianta si anul asta
fumam marijuana, faceam sex in wc, mi-o puneam cu profu de mate etc chestii din astea obisnuite.
era gluma mai, eu in scoala eram destul de cuminte.
de fumat nu fumam, de scris pe pereti nic atat, de chiulit ca toti elevii. am aruncat gunoiul pe geamul de la clasa, sa vezi toate foile in capul unui profesor. nu ampatit nimic deoarece colegii au tacut malc.
Been there....done that. De fumat am fumat...de scris pe pereti am scris..de chiulit in masa...la fel....de motivat absente- idem. Dar astea sunt chestii de-astea...usoare.
Am mintit ca a murit mama unui prieten si ca ma duc la inmormantare doar ca sa scap de 2 ore de info.Am fost alergata prin scoala de un profesor care m-a prins chiulind si vroia sa ma duca la director.
Am furat teste.
Si am facut o chesti foooarte urata...pe care nu pot sa o zic.Risc prea multe daca sa afla ca eu am fost cea cu pricina
Asa sa va spun ce am facut eu : am fumat o data tigari (prima data) in baie, am scris pe pereti, am pus un poster lipit de usa de la baie cu niste tipe in costume "sexy", am mancat in laboratorul de info si am facut o mizerie ca in cocina - dupa aceea a venit diriga si mi-a spus sa fac curat, am chiulit in masa de la engleza , in timpul orelor de economie si sociologie mergeam in oras (liceul meu e in centrul Brasovului, deci ai pe unde sa mergi, ba prin mall care e vis-a-vis de liceul meu, sau in baruri). Copiam la teste, chiar si in prima banca M-am luat de profu' de istorie fiindca m-a acuzat ca am vrut sa copiez Era sa iau 1 Orele de mate le petreceam bantuind prin liceu Mai am ceva planuri dar mai las, mai am 1 an si gata liceul.
Mai astept raspunsuri.
PS. Da Maria, spune-ne ce ai facut cu dulapul ala
Bestiala faza cu profu' si usa
Super tari "prostiile" voastre
In liceu. am cazut cu usa (venea diriga si eu fugeam de ea) ) fumatul in baie sau chiulitul in masa. sunt lucruri obisnuite ; trebuia sa ma asculte la mate si inainte sa-mi vina randul, am cerut voie la baie si nu m-am mai intors la ora A venit o colega dupa mine si i-am zis sa transmita profei ca sunt constipata si ma doare burta Daca imi mai amintesc, iti zic. Tu ce ai facut?
In scoala am facut tot ce era interzis, chiar incepuse sa imi placa pedepsele, notele scazute la purtare( uneori notele trebuiau sa fie cu minus, dar isi faceau mila de noi k eram 3 rai in clasa si ne puneau 6 la purtare)... pot sa iti spun ce faceam bine la ore adica jucam carti si trebuia sa fie liniste...
Eu m-am ascuns in dulap ca sa nu dau teza, prin clasa a 9-a...pacat ca m-au dat de gol colegii care radeau... dar am avut noroc ca am amuzat-o pe profa si nu m-a pedepsit, dar avea grija la fiecare lucrare sau teza sa faca misto de mine : "cristina, la testul de maine ai 2 optiuni:sa inveti sau sa te ascunzi in dulap, ma fac ca nu te vad"... ce amintiri
Aaa, mi-am amintit inca o chestie pe care-am facut-o in liceu:aveam niste colegi cam nesimtiti care imi furau din mancare si din suc...asa ca am luat un cola la 2 l si am pisat niste laxative.se tot intreba lumea de ce sunt asa darnica...and guess what? cativa baieti din clasa au avut o ora "cacacioasa" de romana acum spuneti voi ca nu-s geniu
Imi amintesc k tb sa avem inspectie la mate prin clasa a7a si tb sa prezntam niste corpuri geometrice, sa explicm desfasuratele, etc...si eu fiind sefa clasei eram singura care aveam cheia de la dulapul cu instrumente, cheie care era un pic crapata si profa imi atrasese atentia sa o folosesc cu grija. Cum nimeni nu invatase la pauza am fortat cheia in lacat si s-a rupt.va dati seama k inspectia nu s-a mai putut tine...sa va mai spun ce-am patit dup-aia?
Ei bine daniel... m-am aranjat la orele de mate- de-atunci eram scoasa in permanenta la tabla ca sa nu mai zic de telefonul pe care l-au primit ai mei sa li se spuna k sunt "indisciplinata".deci alta pedeapsa si acasa... dar acum imi aduc aminte cu drag de ele.
Nu prea am dat pe la liceeu... iar cand ma duc si eu plecam toata clasa... dar termin mereu cu note mari
Fumatu in liceeu e normal , prostii am pus scaunele si am facut un turn si dupa le-am daramat , chiulu e normal
Sunt inca in generala (cls. a 8-a)si sunt destul de cuminte sa zic asa. Daca face toata clasa fac si eu, cam ceva de genu.
1am stricat 2 usi ditra-a 5-a pana acum (chiar toata cls a contribuit la ast)
2.am spart aproape toate geamuriile din cls.
3.era sa distrugem si usa de la baie
4.am pus dulapul in usa ca sa nu mai intre profesorii
5.am rupt usa de la acelasi dulap
6.toata cls ii facem viata un calvar profei de religie, care saraca e vai de capul ei si nu ne spune nimic.
Prin generala, intr-o pauza ne bateam cu ghiozdanele, zburau caiete prin clasa cand a intrat profa. Intr-o ultima rabufnire de orgoliu a mai zburat un ghiozdan...de data asta geamul find deschis si directia imperfecta ghiozdanul a zburat fix pe geam. Culmea e ca a aterizat pe o masina care tocmai trecea prin fata scolii.Si mai culmea e ca masina a parcat abia la doua strazi distanta
Nici acum nu se stie cine a aruncat ghiozdanul.
Oare?
Am fost cea mai rea din scoala, toate minuniile posibile le-am facut:era sa dau foc la clasa noroc ca a vazut o colega fumul, motivam absente, fumam unde apucam...eram spaima profesorilor, ma rugau sa plec la cantina sa fumez si sa beau o cafea numai ca sa ii las sa isi tina ora, nu exista careu la care sa nu fiu scoasa...nu are rost sa ma pun sa insir aici toate ca pana maine as tot scrie.Va puteti da seama cat de ''buna'' am fost daca am avut media la purtare 6, trebuia sa am 5 dar le-am explicat "domnilor" profesori ca daca imi dau 5 ma lasa repetenta si o sa fac pe dracu-n patru sa fiu tot in scoala aia.
Vreau sa va spun ca toate mediile le-am avut peste 8 dar purtarea 6, poate nu ma comportam asa cu ei dar toata vina le apartine profesorilor, pentru mine toti profesori sunt gunoaie. Pa si le doresc celor care sunt la scoala numai note bune.
In generala in clasa a-V-a aveam un profesor de istorie care cand intra in clasa trantea usa de ziceai ca se darma scoala...noi intr-o zi am scos usa din balamale si am lipit-o de perete...cand a venit el cu obiceiul lui... a tras de usa sa o tranteasca si a cazut peste el...in liceu era la ordinea zilei sa fumam cu profesoara de romana si de mate in clasabune mai erau amandoua:X:X...vai cat le iubeam)
Fumat prin bai sau pus in gura cu profesorii nu...ca sasa se uita cam ciudat la mine doar gen...blocat in sala de sport sarind de la geamul din vestiar, sau stricat sistemul audio al scolii cu chitara electrica, iesind la balul bobocilor pe scena cu rolele si multe altele... dar tot mai tare e sa stai sparta" la ora celui mai sever profesor
Cea mai mare prostie care am facut o a fost in ultima zi de clasa a opta. Am luat multe baterii la mine, un patent si un cleste, am descompus toate bateriile cat sa le iau litiul la fiecare si in ore le dadeam pe jos cate una sau mai multe si dadeam apa pe ele si explodau.