| DarthRevan a întrebat:

Ce putem face daca,nu putem gasi prieteni cu interese comune,ce sugerati? Adica nu gasesc oameni rationali, care sa aiba un scop mare in viata.Am 18 ani, dar vreau sa gasesc tineri mai cu pretentii de la viata.Nu doar niste simpli pustani care traiesc o viata medioacra de tanar.

15 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Forma corecta a cuvantul se scrie fara litera "a", in consecinta nu medioAcra ci asa cum apare in DEX; MEDIÓCRU, -Ă adj. 1. comun, obișnuit; mijlociu. 2. cu capacități intelectuale reduse, fără valoare. (< fr. médiocre, lat. mediocris). Scopul "mare" in viata incepe cu invatarea scrierii corecte, gramaticale.

Sursa: MDN '00 (2000) | Adăugată de raduborza | Semnalează o greșeală | Permalink

| GabrielICG a răspuns (pentru corbulalbrosu):

"Scopul "mare" in viata incepe cu invatarea scrierii corecte, gramaticale. "

Spuse "the stable boy". laughing

| Doub a răspuns:

Caută-i prin catacombe.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Nu gasesti, aia ce ii cauti tu sunt anormali.

| Clorox a răspuns (pentru Popescu_Eugen_1964):

Adica? Eu eram anormal daca ma gandeam ce trebuia sa fac in viitor cand aveam 14 ani? Nu suntem anormali, doar ca vrem un viitor bun, mai bun decat altii!

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru Clorox):

Daca te preocupa viitorul tau e f bine dasi nu cred ca simpla procupare fara actiune inseamna ceva. Eu am omis sa pun ghilimele la cuvantul -anormal- dar si tie iti lipseste spiritul umorului. In rest vezi ca ai totusi niste procupari nu tocmai in regula pe niste subiecte cam ciudate.

Stiu..Stiu..Stiu! Sunt mai ciudat de fel dar nu-i bai! laughing

Mai cresti si a sa-ti treaca, eu nu ti-am facut o vina din ceva anume. Unii sunt batrani si inca nu stiu cu ce se mananca viata asta curva. Tu esti abia in aventura de descperire a ei, ca toti tinerii.

Citez: ''Cand aveam 14 ani''! Nu am 14 ani happy

Nu conteaza cati ani ai. ( Ieri intrebai cum e cu ghicitul tigancilor ). Oamenii se maturizeaza diferit si ca ritm si ca domenii. Greseala tineretii este cand crezi ca inteligenta completeaza lipsa de experienta. In privinta asta si eu sunt inca " tanar " cateodata, nu le am pe toate.

Mersi pentru sfat! happy

| seth2016 a răspuns:

Buna,

Cauta-i acolo unde ai sanse sa-i gasesti. Daca de exemplu te pasioneaza muzica serioasa o sa-i gasesti la Ateneu. Daca iti place literatura o sa-i gasesti la un cenaclu literar.

Daca iti place Youtube fa-ti un vlog. Scrie despre tine pe un blog. Cei ca tine o sa intre in contact cu tine. Abia asteapta si ei sa te intalneasca.

Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unii se maturizeaza mai tarziu...Fiecare e in felul lui nu putem fi toti la fel.
Doar n-o se te inchizi singur in casa pentru tot restul vietii. Accepta pe fiecare asa cum e, iar la un moment dat va aparea si cineva pe placul tau happy

| DarthRevan explică (pentru anonim_4396):

Majoritatea se maturizeaza mai greu.

| DarthRevan explică (pentru DarthRevan):

Si iarasai un lucrur care ma enerveaza e faptul ca romanii in general sunt copilarosi cam la orice varsta, fata de alte culturi sau civilizatii.Noi in loc sa ne gasim solutiile la noi insine incercam sa gasim problemele in exeterior, ca nu scrii corect etc.E asa enervant sa gasesti oameni de astia si pe net si pe strada si peste tot.Mentalitatea asta a tarii e greu de combatut, e asa greu sa nu zici ca majoritatea sunt niste idioti, fiindca uneori asa iti vine sa spui cand vezi cum gandesc si cum actioneaza unii in viata, chiar si oamenii invarsta.