Sa pot face oamenii sa faca ce spun eu... chiar sa le controlez sentimentele si sa pot zbura
Doar o singura dorinta as vrea dar nu o sa se indeplineasca Desi Cu dorinta mea as Schimba omenirea Din ziua de azi
Dorinta este : sa Pot face orce vreau Exact cand vreau orce Exemplu: Sa pot Sa fac dintr-un Om sarac cersetor un om Frumos, curat, talentat Bogat
Si cam asa as face cu totii Oamenii
Daca as avea dorinta asta as putea sa va dau la toti ce doriti partea cu necrezutu Nu stiu Nu cred ca are cum sa se indeplineasca desi. Daca crede toata lumea in Dorinta cuiva Se poate Indeplini ORCE E POSIBIL
Ce fain ar fi ar fi super chiar am visat ca puteam sa zbor si imi cresteau aripi si am mai avut unu cum ca ma miscam cu 100000000000000 km/h tare nu?
puterile astea leas vrea!
As vrea sa fiu cel mai inteligenta vietuitoare din univers, fara ca, capul sa isi schimbe forma.
As vrea sa pot citi gandurile oamenilor, sa dispunde vedere in raze x , abilitatea de a ma face invizibila (fetele pot reusi usor asta in fata baietilor, daca nu obisnuiesc sa poarte imbracaminte ff sexi) ); cred ca mi-as mai dori sa zbor, sa mut obiecte doar cu privirea, sa prevad viitorul, sa pot fi in mai multe locuri in acelasi timp, sa am puterea de a vindeca, sa am puterea de a controla gandurile oamenilor , sa fiu imuna in flacarile focului.sa imi pot tine respiratia sub apa atat cat vreau, sa alerg cu viteza luminii .cred ca doar atat
Vampire_fan întreabă: