Ce fain ar fi ar fi super chiar am visat ca puteam sa zbor si imi cresteau aripi si am mai avut unu cum ca ma miscam cu 100000000000000 km/h tare nu?
puterile astea leas vrea!
As vrea sa pot zbura, respira sub apa, sa ma teleprtez, sa citesc mintile oamenilor, sa fiu foarte rapida, sa fiu invizibila, sa calatoresc in timp, sa pot opri timpul, sa am o putere care sa ma faca sa ma transform in alta persoana, sa am control asupra apei, focului, pamantului, aerului si fulgerului, sa vindec oameni, sa vorbesc cu animalele, sa misc obiecte cu puterea minti, sa fiu in mai multe locuri deodata
As vrea sa fiu cel mai inteligenta vietuitoare din univers, fara ca, capul sa isi schimbe forma.
Eu,haha,as vrea sa pot controla timpul, sa pot sa iau suflete(ca moartea)sa sterg din exsitenta orice vreau, si cu o privire sa ard sufletul cuiva.doar daca vreauHAHAHA
Sa trec prin orice, sa zbor, sa ma teleportez, sa citesc ganduri, sa fiu invizibila sa aler cu viteza lumini
As vrea sa am puterile pe care le are smekerul ala de la ghost rideer sa fiu un razbunator sai omor si sai chinui pe cei care ii necajesc pe cei nevinovati si omoara persoane nevinovate
Doar o singura dorinta as vrea dar nu o sa se indeplineasca Desi Cu dorinta mea as Schimba omenirea Din ziua de azi
Dorinta este : sa Pot face orce vreau Exact cand vreau orce Exemplu: Sa pot Sa fac dintr-un Om sarac cersetor un om Frumos, curat, talentat Bogat
Si cam asa as face cu totii Oamenii
Daca as avea dorinta asta as putea sa va dau la toti ce doriti partea cu necrezutu Nu stiu Nu cred ca are cum sa se indeplineasca desi. Daca crede toata lumea in Dorinta cuiva Se poate Indeplini ORCE E POSIBIL
Vampire_fan întreabă:
ale0409 întreabă: