| Antrax a întrebat:

Ce puteri supranaturale ati vrea sa aveti?

Răspuns Câştigător
| Ruxyana a răspuns:

Felicitari pentru intrebarehee hee
cred ca as vrea sa citesc ganduri

143 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

:XFoarte tare intrebarea, creca fiecare dintre noi a visat la asta, eu mi-as fi dorit pot citi gandurilove struck ar fi foarte tare:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As vrea sa pot sa scot curent electric din maini si sa ma joc ca el

| Alexandrutza150795 a răspuns:

Asi vrea sa pot controla apa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa am orice putere la care ma pot gandi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Muulte... da nu crede nimeni in asa kv, e f f f imposibill din pacate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa ma regenerez

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai...cred ca as vrea sa opresc timpu.asa pot sa trec de orce teza cu +10laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pot sa vad prin pereti, dar vreau si sa levitez chestii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa controlez oamenii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Get a life...credeti in fat-frumos.oh go on

| adee_4040 a răspuns:

As vrea sa zbor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai... mie mi-ar placea tot ce vad sa pot face si euwinking (ca in Hero)...sau sa ma regenerezwinking. Ooo si sa ma intorc in timp.Ehee-ce maraf ar fi toate astea big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Super inteligenta

| catastar4 a răspuns:

Eu as vrea ca sa am puterea lui emma adica sa inghet lucruri

| Teo0stuff a răspuns:

Ce fain ar fi ar fi super chiar am visat ca puteam sa zbor si imi cresteau aripi si am mai avut unu cum ca ma miscam cu 100000000000000 km/h tare nu?
puterile astea leas vrea!

| Alexandrio a răspuns:

Nemurirea si citirea mintilor!

| andr3y4ever a răspuns:

Telekinezietongue

| bestgirlofal a răspuns:

As vrea sa pot zbura, respira sub apa, sa ma teleprtez, sa citesc mintile oamenilor, sa fiu foarte rapida, sa fiu invizibila, sa calatoresc in timp, sa pot opri timpul, sa am o putere care sa ma faca sa ma transform in alta persoana, sa am control asupra apei, focului, pamantului, aerului si fulgerului, sa vindec oameni, sa vorbesc cu animalele, sa misc obiecte cu puterea minti, sa fiu in mai multe locuri deodata

| ゼロの a răspuns:

As vrea sa fiu cel mai inteligenta vietuitoare din univers, fara ca, capul sa isi schimbe forma.

| Anerz a răspuns:

Eu,haha,as vrea sa pot controla timpul, sa pot sa iau suflete(ca moartea)sa sterg din exsitenta orice vreau, si cu o privire sa ard sufletul cuiva.doar daca vreauHAHAHA

| Bella_Doar_1995 a răspuns:

Sa trec prin orice, sa zbor, sa ma teleportez, sa citesc ganduri, sa fiu invizibila sa aler cu viteza lumini

| George_Sandu_Bolcos_1996 a răspuns:

As vrea sa am puterile pe care le are smekerul ala de la ghost rideer sa fiu un razbunator sai omor si sai chinui pe cei care ii necajesc pe cei nevinovati si omoara persoane nevinovate

| ISQ a răspuns:

Doar o singura dorinta as vrea dar nu o sa se indeplineasca Desi Cu dorinta mea as Schimba omenirea Din ziua de azi happy
Dorinta este : sa Pot face orce vreau Exact cand vreau orce Exemplu: Sa pot Sa fac dintr-un Om sarac cersetor un om Frumos, curat, talentat Bogat
Si cam asa as face cu totii Oamenii big grin
Daca as avea dorinta asta as putea sa va dau la toti ce doriti sad partea cu necrezutu Nu stiu Nu cred ca are cum sa se indeplineasca desi. Daca crede toata lumea in Dorinta cuiva Se poate Indepliniwinking ORCE E POSIBIL

Întrebări similare