anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce puteti sa-mi spuneti despre zodia taur? Eu sunt fata si sunt in zodia taur

11 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Hai sa ne combinam.ca si si eu tot táuroi sunt .numai ca eu am Soarele prost aspectat.hee hee

| antonius74 a răspuns:

Te simti bine in preajma lor, sunt in general femei frumoase si foarte atrective, invata repede, pot avea capacitati lingvive, se imprietenesc usor, pot avea inclinatii sportive thinking

| StarDust a răspuns:

Cum e femeia Taur
Din multe puncte de vedere, femeia din Taur e painea lui Dumnezeu, o combinatie a multora dintre calitatile rare pe care orice barbat le cauta si rareori le gaseste intr-o femeie. Chiar daca are un temperament violent, care poate face un barbat puternic sa o rupa la fuga sau sa se ascunda sub masa, ea nu va izbucni ca o tornada devastatoare decat daca e grav provocata.

In mod normal, daca n-o chinuiesti peste limitele rabdarii umane sau daca soarta nu-i ofera o mana ingrozitor de proasta, ea isi va juca cinstit cartile, cu un calm admirabil. Sinceritatea si onestitatea ei nu sint stirbite de nici un fel de jocuri, lacrimi si alte trucuri tipic feminine.

Fata din Taur are mai mult curaj moral si emotional decit multi barbati duri, dar are suficienta incredere in sine ca sa te lase pe tine sa fii seful, daca asta vrei. Daca nu, va prelua controlul si va conduce ea totul, dar ar prefera de o mie de ori ca situatia sa fie inversata. Ea cauta un barbat adevarat, pentru ca stie ca e o femeie adevarata si e mindra de asta. Pentru ea, a fi femeie nu inseamna neaparat sa flirteze tot timpul, sa aiba creier de gaina sau sa fie o pisicuta miorlaita care face pe fragila si neputincioasa ca sa obtina ce vrea.

Iti vei da seama repede ca are opinii proprii si un creier suficient de puternic ca sa nu fie nevoie sa recurga la siretlicuri ca sa atinga un obiectiv. O femeie Taur are atita autocontrol incit ar putea tine in loc un intreg atelaj de cai (asta ca sa-ti faci o idee despre forta vointei ei ascunse), daca hotaraste sa si-l exercite. Daca are un ascendent in Berbec sau Leu, ea poate fi uneori capabila de cruzime sau dese furtuni emotionale, iar daca are influente din Pesti sau Gemeni ar putea fi mai agitata si nehotarita decit alte femei Taur.

Dar femeia tipica a acestui semn da de cele mai multe ori dovada de retinere in toate domeniile. Acesta e un lucru bun, caci exteriorul ei placid ascunde o senzualitate atit de puternica incit trebuie tinuta putin in friu. Barbatii apreciaza intotdeauna tendinta ei nobila de a lua oamenii asa cum sint, fara sa-i judece.

| Geo_4096 a răspuns:

Si eu sunt tot taurbig grin.

Zodiac European - Taur
Horoscopul calitatilor negative - Taur
"Acest zodiac nu este propriu-zis, al defectelor. Este al calitatilor negative. Orice insusire sufleteasca poate avea semnul plus sau minus, dupa capacitatea noastra de a ne impune un semn sau altul. De pilda generosul si risipitorul au aceiasi insusire dar cu semne diferite. Pentru primul este o calitate, pentru ultimul este un defect. De fapt, defectul este o calitate ingrosata exagerat. Asadar, zodiacul defectelor se afla la un pas de cel al calitatilor. La un pas, deci la foarte mult pentru ca acest pas trebuie facut."
Nimic nu poate fi mai plicticos decat un Taur, dupa o perioada de acomodare, in care partenerul isi va da seama ca tacerea lui nu se datoreaza meditatiilor profunde, ci este doar o constanta de comportament. Geroi si molatec, lipsit de dinamism, Taurul nu va insista in a-si urmari scopul decat daca scopul nu se va lasa atins. Uneori moliciunea si comoditatea duc Taurul catre lene si neglijenta. Va deveni foarte indolent, complacandu-se in aceasta situatie fara scrupule. In aceasta situatie va fi foarte greu de urnit; cu atat mai greu cu cat se va afunda mai mult in nepasare. Taurul are oroare de competitii, de infruntari, de stari conflictuale. Si in arena Taurul ataca pentru ca este provocat si nu are solutii. Atacand, o va face ca sa termine mai repede cu adversarul si sa aiba liniste. Nevoind sa provoace conflicte, Taurul nu va va spune niciodata ce crede despre dvs, daca parerea lui este una defavorabila. Sentimental, daca nu sunteti ruda de sange, nu este cazul sa mizati pana la capat pe atasamentul sau. Intotdeauna intre el si lume va exista o crusta prin care greu se va trece. Convins ca persoana proprie ii ofera destul, ca ograda proprie este lumea lui suficienta, mediul exterior nu-l va interesa decat in mosura in care ii ataca sau ii largeste lui granita. Taurul este prin excelenta, socialmente, o persoana neutra. O neutralitate cu doua taisuri- nu va iesi din ea nici pentru a lovi, dar nici pentru a da un ajutor.

| anda_1885 a răspuns:

Ce a sp antonius74+ sunt prietene de incredere, pe care te poti baza, nu trebuie zgandarite caci se supara repede, dar tot la fel de repede le trece supararea, cand se indragostesc cu adevarat iubesc cu patima, au si inclinatii artistice, sunt destul de temperamentale( asta depinde si de mediul in care creste). in general le place linistea si pacea. si eu sunt tot TAUR

| elseva5lei a răspuns:

Zodia Taur
21 aprilie - 21 mai

Caracteristica generala a zodiei Taur: semn negativ, feminin
Element definitoriu pentru zodia Taur: Pamânt
Calitate definitorie pentru zodia Taur: semn Fix (stabilitate)

Planetele si zodia Taur

* Planeta guvernatoare: Venus
* Planeta carierei profesionale: Uranus
* Planeta dragostei: Pluton
* Planeta câstigurilor financiare: Mercur
* Planeta sanatatii si a muncii: Venus
* Planeta casei si a familiei: Soarele
* Planeta spiritualitatii: Marte
* Planeta calatoriilor, a studiilor si a religiei: Saturn

Culorile zodiei Taur: galben, galben-portocaliu, nuante de huma
Pietre pretioase caracteristice pentru zodia Taur: coral, smarald
Metale caracteristice pentru zodia Taur: cupru
Ziua cea mai favorabila pentru zodia Taur: vineri

Principalele calitati ale zodiei Taur: loialitate, tenacitate, stabilitate, rabdare
Cea mai puternica dorinta a nativului din zodia Taur: bunastare materiala, confort
Defecte ale nativului din zodia Taur: încapatânare, tendinta de a deveni prea posesiv si materialist

Relatii între zodia Taur si alte zodii

* Compatibilitate generala foarte buna cu zodiile: Fecioara, Capricorn
* Compatibilitate generala redusa cu zodiile: Leu, Scorpion, Varsator
* Compatibilitate foarte buna pe plan profesional cu zodia: Varsator
* Compatibilitate foarte buna pe plan emotional cu zodia: Leu
* Compatibilitate foarte buna pe plan financiar cu zodia: Gemeni
* Compatibilitate foarte buna pentru casatorie si/sau parteneriate cu zodia: Scorpion
* Compatibilitate foarte buna pentru proiecte de creatie cu zodia: Fecioara
* Compatibilitate foarte buna pe plan spiritual cu zodiile: Berbec, Capricorn

Personalitatea zodiei Taur

Un Taur autentic gândeste si actioneaza conform realitatii. El îsi cunoaste limitele, iubeste ordinea, este obiectiv, nu amesteca obligatiile cu distractia, este rabdator, rezistent, practic, iubeste muzica si arta si mai ales placerea. Este adeptul naturaletei, al lipsei de complicatii. Este inimos, sociabil si are simtul umorului. Schimbarile nu-i stau în fire. Are nevoie de siguranta. Gândurile si sentimentele lui sunt ghidate de ideea de proprietate, chiar daca este vorba despre cea a partenerului. Daca Soarele este prost aspectat în horoscop, nativul Taur poate fi dominat de dorinta de comoditate si de placeri, dar si de încapatânare, gelozie.

Nativul din zodia Taur poate fi dur, unilateral si inflexibil, de neclintit din prejudecatile lui, imobil spiritual. Comportamentul Taurului depinde foarte mult de starea sa de spirit, fapt care nu face decât sa-l traga în jos. Stapânirea instinctelor poate deveni o problema. Perseverent si ferm, iubeste luxul si siguranta. Este un prieten credincios si un dusman neînduplecat.

Sanatate : În cazul nativului Taur, sunt sensibile gâtul, esofagul, partea superioara a aparatului respirator. Digestia poate fi proasta.

| JesterRO a răspuns:

Cred ca da, numai tauri sunt pe aici. De aia scriubig grin
Nu caut nimic pe google, dar iti zic din experienta proprie sigura, ca taurul barbat cel putin, e compatibil pe plan sentimental cu pestii si alti tauri(uneori).
Taurii sunt linistiti. Iubesc confortul si simplul, de aia sunt loiali si muncitori in favoarea confortului lor si al celor foarte dragi de langa ei... vor sa fie cat mai succinti si economici. Insa un taur poate fi unul si dinamic, rebel pe langa faptul ca sunt linistiti. Insa asta depinde de fiecare. Dualitatea isi spune si ea cuvantul. Sunt nascut pe 20 mai...intre taur si gemeni si pot spune ca nu ma descriu doar din calitatile si defectele unui taur.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt taur.
Păi, în primul rând, mă cam enervează persoanele care dau copy/paste de pe anumite site-uri obținute în urma unei căutări pe Gogu' (vezi exemplele kilometrice de mai jos).
Apoi, despre zodie, cel puțin la mine, taurii ar fi așa:
- egoiști
- încăpățânați
- plictisiți.
Nu știu dacă se aplică și la alte persoane, dar așa mă descriu eu în 3 cuvinte. tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt super tari

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu sunt in zodi Taur, si eu mai cred cateodata in zodiac dar cred ca Dumnezeu iti da soarta si doar El poate decide.