Repede! Tipa susţine că îi place părul meu şi mă ţine aproape o oră, de se impacientează toţi ceilalţi care stau la rând. În rest, merg acolo de multă vreme şi ştie exact ce vreau.
Paaaaaaai, pana pe la 7 ani, mama ma tundea "baieţeşte", acasa.Cand am ajuns la scoala si am vazut o groaza de fete cu parul' pana-n pamant, am innebunit de nervi si i-am spus mamei ca daca isi mai baga o singura data foarfeca in parul meu, ma mut la bunici. Ma rog, daca a vazut mama ca imi doresc atat de mult sa-mi las parul lung, m-a lasat si ea pe mine in pace si a pus foarfeca la conservat.Si nu m-am mai tuns pana printr-a 9a sau a10a. Prima data cand m-am dus la frizer (era de fapt o frizerita), i-am spus sa-mi ia din lungime cam pana la nivelul umerilor.Ma rog, n-am fost prea multumita de rezultat, dar in comparatie cu coama ce-o aveam inainte era mai bine si am continuat sa ma tund la ea pana acum vreo 2-3 ani cand a fost mutata la o alta frizerie care era mult prea departe de casa mea. Mi-era frica sa ma tund la altcineva, mai ales stiindu-ma ce crize faceam daca nu-mi placea cum statea parul, da' am incercat la un coafeour, si cu ocazia asta mi-am schimbat si forma parului. I-am cerut fetei de acolo sa ma tunda bob si mi-a placut. Dar eu vroiam unul mai rebel, asa ca intr-o zi am luat foarfeca in mana si am taiat pe unde am apucat si eu. Dintr-o parte mai mult, dintr-o parte mai putin, de ici un deget, de colo trei! Ma rog, la final mi-a placut ce-a iesit . Pana si prietenii m-au intrebat la ce coafeza m-am tuns.= ))
Cert e ca de atunci ma tund singura...si tunsoarea pe care mi-am "fabricat-o" singura imi sade cel mai bine din cate am avut...
P. S.: Mentionez ca foarfeca mamei a fost scoasa de la conservare, iar acum tunde numai parul cainelui meu cand ii creste prea mult in fata si nu i-l mai pot nici prinde. So, a fost bine ca totusi a pastrat-o mama
Succes la frizuri! Pa-pa!
Eu n-am mai fost la frizer de multi, multi ani, ca una-i spuneam sa faca, si tot cum il ducea capul facea. Acum ma tund singur, cu masina.
Ii explic frumos si clar cum anume vreau sa ma tund, dar am auzit si raspunsuri de genu,, Nustiu, tundeti-ma cum credeti ca e bine". Mi se pare cam ciudat totusi, tu mergi sa te tunzi dar nu sti cum...
Ultima data cand am fost sa ma tund, i-am explicat frizeritei mai bine de o ora ce vreau: un pic din lungime cam de 2 degete, si filat tot asa de 2 degete la varfuri. Ma asigura femeia ca a inteles... ma tunde si apoi durere! aratam ca o oaie tunsa cu o foarfeca ruginita, imi tremurau picioarele ca frunza-n vant, ma lua cu lesin.Si normal ca nu am vrut sa-i platesc si aproape ca m-a luat la bataie, cica n-am simt estetic, sau ceva de genu.De atunci ma tund singura.