anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce reactie aveti cand cineva va critica stilul de a va imbraca? eu ma imbac rock-goth-normal... voi?

Răspuns Câştigător
| Innocent55 a răspuns:

Eu ma imbrac cel mai des in mult negru, alb si albastru. sunt culorile mele preferate dar si movul din cand in cand... Cu bocanci negri sau cizme lungi [peste genunchi] Asta este stilul meu. La inceput toti ma criticau barfindu-ma pe la spate : I-a uite-o si pe-asta cum se imbraca. si chesti din astea dar pana la urma sau obisnuit si si-au dat seama ca asa imi place mie sa ma imbrac.; x Daca prietenii tai fac aprximativ la fel Explicale ca asta este stilul tau. Poate te voi intelege, Pe mine m-au inteles si ma inteleg in continuare in tot ceea ce fac; x

4 răspunsuri:
| sunetul a răspuns:

Sunt indiferent.Ma imbrac cum imi place.
Pe cei care ma critica nici nu-i bag in sema, ceilanti sunt inportanti pentru mine.

| Innocent55 a răspuns:

Fundita.; x?

| Innocent55 a răspuns:

Scuze dar nu pot trmite mesaj nu stiu de ce... Sa-ti raspund la intrebare. : ceva in genu. muzica rock nu prea ma omor dupa ea imi plac doar unele melodii dar stilul rock il ador.; x

| danadanutsa a răspuns:

Eu ma imbrac cum ma simt bine si cum imi place! Nimeni nu are dreptul din punctul meu de vedere sa te critice,dar multi o fac poate si din rautate! Nu baga in seama tot ce zice lumea,imbraca'te cum te simti bine,cum iti place si imbraca'te cu hainele care te reprezina, fi tu, nu ce vor ceilalti happy!