| cristina1998i a întrebat:

Ce rechizite trebuie sa imi cumpar in clasa a 8-a? Dar pentru clasa I?

Răspuns Câştigător
| Barbiiie95 a răspuns:

Clasa a8a: coperti pentru manuale si caiete,trusa de geometrie,bloc mare de desen, cam acelasi lucru ca pana acum, un caiet de latina depinde de pretentia profesoarei.Pentru clasa a1a: caiete tip 1, bloc mic de desen, caiet de lucru manual, cam atat in plus fata de alte clase sa zic asa.Multa bafta. Funda?

3 răspunsuri:
| Simoo14 a răspuns:

Eu trec a 8a si cum ce rechizite?! cele din totdeuna ghiozdan,caiete,penar,stilou si tot ce contine un penar,blocuri de desen,acoarele,mine sunt foarte multe lucruri dar in primul rand eu imi cumpar hainee; x[geaca de piele,blugi/pantaloni, bluze etc.]winking.Pentru clasa I de asemenea doar ca altfel de caiete si mai putine lucruri pentru ca, clasa I este usoarawinking. Sper ca ti-am fost e folos. Funda?:*

| pishkot_1099 a răspuns:

Nu trebuie sa iti cumperi mare chestie pentru cls.a8a.niste caiete un stilou sau pix (depinde cu ce te descurci sa scrii mai bine), niste caiete.(romana, mate.etc.)SI CAM ATAT. PENTRU CLS I un caiet de facut exercitii acasa.sa mai lucreze copilul un pic in afara de teme un stilou carioci, penar, culori colorate...cam atat zic eu :d FUNDA!?

| Shiver a răspuns:

Si eu sunt clasa 8
dar nu imi iau caiete mari nu imi trebuie
imi iau mici si groase de 80 file 2 la matematica si 2 la romana restul imi cumpar 2 seturi de 5 caiete de romana si 1 set de 5 caiete de mate 1 biologie 1 geografie 1 muzica 1 bloc de desen acuarele si cam atat
bafta

Întrebări similare