Pai in primul rand evita placile de indreptat parul si periile de incretit parul.Nu aplica des spuma si spala-te cu sampon de urzica. Exista la farmacie pastile pentru problema ta. Sper ca te-a ajutat raspunsul meu.
Daca iti cade parul probabil ca esti prea stresata si ar trebui in primul rand sa rezolvi aceasta problema, luand Eurovita Antistres, 1 tablerta pe zi dimineata.
Pentru par este necesar sa faci o pauza de la vospit cada obisnutiesti sa-ti colorezi parul si sa faci un tratament cu Revalid, pentru o perioada mai lunga. De asemenea, este important sa iti itaresti si radacina parului facand saptamanal frectii cu ulei de ricin si dupa o ora sa-ti speli parul cu galbenus de ou crud, in loc de sampon. Daca gasesti petrol rafinat este buna cate o ferectie saptamanala si cu petrol, acoperindu-ti capul cu o basma de bumbac si dupa o ora sa-l speli cu sapun de casa. Sper ca aceste sfaturi sa te ajute. Multa sanatate si sa-ti rezolvi problema, daca totusi caderea parului nu cedeaza, cred ca este bina sa consulti un medic.
Eu am 12 ani si nu m-am vopsit niciodata, nu mi-am intins parul cu placa si nici cu peria de incretit
Eu ma spal cu un sampon de la farmacie nu mai stiu exact cum se numeste dar este pe baza de urzica si de vreo 2 luni nu imi mai cade parul decat 2-3 fire la spalare, inainte adunam un pumn de par cand ma spalam
denysuka16 întreabă: