| Biencutza_3047 a întrebat:

Ce reprezinta iubirea pentru voi? Cel mai frumos raspuns ia fundita. Multe raspunsuri va rog.

Răspuns Câştigător
| BlueBroom a răspuns:

Iubirea este cea care te face sa te cutremi intr-un vartej de fericire si extaz. Iubirea este cea care iti da aripi si te faca sa vezi lumina din oameni. Iubirea este cea care te face nerabdatoare atunci cand esti in pat...nerabdatoare pentru ziua de maine cand sa dai si sa ti se da mai multe iubire. Iubirea este cea care iti da puteri. Iubirea este...
Pentru acest cuvant minunat nu exista cuvine care sa o descrie si nici sinonime.Tot ce stiu este ca sunt dependenta de iubire. Fara ea nu stiu cum as putea sa mai socializez daca as sti ca nu as iubi.(iubirea dupa cum se stie este de mai multe feluri iar eu in ultima propoziti m-am referit la iubirea dintre amici)
In randurile de mai sus am exprimat sentimentele mele si gandurile mele despre iubire asa cum o vad eu. Sper ca te-am ajutat intr-un fel si sa fie asemanator despre ce crezi tu despre iubire.

5 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Iubirea nu prea se poate caracteriza prin cuvinte. O simti nu o povestesti. Ceea ce simti in cuvinte iar nu se poate spune.Esti una cu fiinta iubita, impreuna sunteti un intreg.Acel intreg nu exista daca unul din voi nu mai e.Si daca unul nu mai e nici celalat nu mai exista.Cam asta e iubirea, cat mai simplu spus.Bafta!

| Libelle a răspuns:

Ceva de genul : waiting
si apoi angry
apoi blushing
o serie de :X:X
acum e broken heart
si se reia.

| Elly213 a răspuns:

Inca nu m-am indragostit. dar mi-a placut de cineva.Era un tip super.Pentru mine aceasta iubire reprezinta un sentiment de bucurie, un sentiment frumos
Cand vezi acea persoana inima iti bate, iar cand vrei sa-i dezvalui ca-l placi simti cum inima iti sare din piept.
Dupa urmeaza primul sarut si tot felul de chestiute.
Acum inca suntem micuti, iar dragostea e inocenta.

Bye!

| Digital112 a răspuns:

Multe

| Mihaela_5188 a răspuns:

Iubirea este totul. Este un motiv pentru care as trai.Este ceea ce simtim si fara de care nu ar fi rost sa existam. Este lucrul prin care intelegem lumea. Este o sansa de a descoperi noi persoane. De la iubire se naste admiratie, gratie si frumusete. Fara iubire suntem tristi si pierduti, derutati si neintelegatori, fara rost si fara TOTUL. Cand nu iubesti nu esti iubit, dar cand iubesti esti cel mai fericit. Inima si moralul prin care ai acces la iubire este o usa. o usa spre tot cei mai frumos, ese o sansa spre un nou inceput, o noua experienta, o noua viata happy

Semnat: Mihaela