| xXBernaXx a întrebat:

Ce reprezinta pentru tine familia? Cum erau familiile pe vremea bunicilor tai? Cum vezi tu familia ideala? Care crezi ca sunt greselile fundamentale care se fac azi, cand familiile se destrama? dau funda prntru cine ajutabig grin

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Smiley97bla a răspuns:

Pai.Pentru mine familia reprezina TOT. Inainte.pe vremea bunicilor mei. Totul era foarte strict. Nu trebuia sa iesi din cuvantul parintilor etc. Dar in ziua de azi am vazut tot felul de prostii legate de familii. Iar eu cred ca se destrama marea majoritate a famiilor :
1 Exista alta persoana in viata unuia dintre cei doi parteneri de viata
2 Prea multe certuri
3 Prea putina incredere.
4 Din cauza conditiilor financiare (asta aduce la inselarea partenerlui cu cineva mai bogat)
5 Sau.

| Smiley97bla a răspuns:

Pai.Pentru mine familia reprezina TOT. Inainte.pe vremea bunicilor mei. Totul era foarte strict. Nu trebuia sa iesi din cuvantul parintilor etc. Dar in ziua de azi am vazut tot felul de prostii legate de familii. Iar eu cred ca se destrama marea majoritate a famiilor :
1 Exista alta persoana in viata unuia dintre cei doi parteneri de viata
2 Prea multe certuri
3 Prea putina incredere.
4 Din cauza conditiilor financiare (asta aduce la inselarea partenerlui cu cineva mai bogat)
5 Sau. pentru ca nu mai simt unul pentru celalalt aceleasi sentimente si vor sa le fie mai bine (pe plan emotional)

Cam atat.

Nu stiu daca te-am ajutat dar cel putin am incercat.oh go on

Funda?batting eyelashes

Întrebări similare