| St!L a întrebat:

Ce reprezinta pentru voi iubirea?big grin

Răspuns Câştigător
| andreea8888 a răspuns:

A iubi inseamna sa ai motiv sa traiesti, sa simti ca oferind un sentiment, te impaci cu tine insuti, si nu pierzi nimic daca oferi si nu primesti!
A iubi inseamna a fi mereu divers de cei din jurul tau, a fi altceva decat te asteptai sa fi, sa reactionezi cum macar nu te asteptai sa o faci vreodata, sa realizezi structuri din nisip ce la la primul vant cad, insa, care pe tine nu te dau batut, si incepi totul de la capat, fara a-ti pasa de noua munca!
Inseamna sa plutesti pe aripi ce nu le ai, sa simti fluturasi ce niciodata nu ar putea trai in interiorul tau...sa te arunci ca si cum ai fi pe Everest si nu ai ajunge nici in ore, ani, sau vieti intregi, la poalele sale...
Sa saruti si sa simti cei mai stranii fiori, sa te cuibaresti cu capul in cele mai zdravene sunculite iar tie sa iti para cele mai frumoase patratele de muschi, sau sa nu le observi deloc pentru ca oricum nu sunt prioritatea ta...
SA NU CERI, DESI OFERI!
In acel punct, iubirea devine DIVINA, si scopul oricarei fiinte umane, cu putere si sensibilitate!
Sper sa traiesti toate acestea!

15 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Ah, de ce intrebi tu lucruri de-astea? happy
Iubirea= sentiment de fericire, moloseala, zambareala, "viseala", imbatare cu entuziasm.

mlm
| mlm a răspuns:

Iubirea pentru mine inseamna devotament, afectiune, respect, grija, intelegere, este cel mai frumos sentiment, oferind iubire inseamna ca esti un om implinit.

| JustMeFlory a răspuns:

Pt mine:fericire si suferinta...happy

| Bogdana a răspuns:

Ceva frumos...sigur love strucklove strucklove strucklove struck big grin

| ioanaa a răspuns:

Inca nu am gasit o definite. dar iubirea e frumosul, e sentimentul de implinire, fericire si multumire sufleteasca. Te motiveaza in multe lucruri si te face sa fii mai bun si sa zambesti mai des.

| Elly4all a răspuns:

Buna marius, din iubire eu inteleg un sentiment de simpatitate intre 2 persoane.care se iubesc... iubirea este o bucurie, fericire abordata de persoanele care simt ceva puternic in ele.care vrea sa iasa afara.este ff placut sa simti ca cineva tine la tine!
ByehappyElly

| lia a răspuns:

Iubire este atunci cand adormi cu persoana in gand, te trezesti tot cu ea in gand si tot nu te saturi sa te gandesti la ea.
Este un sentiment de liniste, ambitie, mister, siguranta, pasiune, dorinta toate acestea le simt doar gandindu-ma la el.

| GnnAndra a răspuns:

Poi nu stiu cum sa-ti zic. thinking iubirea uneori inseamna totul.nu ai cuvinte cum sa o descrii...:X:X :*:*

| cioco1tweety a răspuns:

Hmm. iubirea.thinking iubirea adevarata e ceva greu de descris in cuvinte. e totul si nimic in acelasi timpbig grin

| iiirrriiisss a răspuns:

Iubirea este insasi viata. happy Fara ea, nu poti spune ca ai trait cu adevarat.

| Diav0la a răspuns:

Totul si nimic!

| diavolitza a răspuns:

O insula de placere intr-un ocean de regrete

| ღ♥√εđεŧtą ♥ღ a răspuns:

Iubirea este acel sentiment care ne incearca p toti cel putin o data in viata.este momentul in care renunti la a mai spune EU sh EL sh vei spune NOI! iubirea este ceea c ne face p noi sa ne simtim oameni...cand iti imparti fericirea q alta persoana, nu t inchizi impreuna q el intr-o inchisoare: pur sh simplu daruiesti...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Un sentiment pe care nu-l poți descrie cu una cu două.
Este aceea eforie pe care o simți când iubești... pe cineva!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai este un simplu sentiument, dar il simti mai profund decat pe celelalte...parerea mea

Întrebări similare