Bravo..si Bravo girl:X mi se par interesante si dezbat chiar niste subiecte foarte tari:*
Eu citesc Bravo Girl si Cool Girl. Mi se par ff utile revistele, chiar ai ce invata din ele.de 2 ani de zile, nu am pierdut nici un numar, am devenit fan nr1
Ce-s astea? Desene cu Johnny Bravo sau popcorn adica floricele? Dar de saptamana financiara ati auzit? Sau formula As?
Buna:*... hmm deci . mie mai mult imi place Bravo. ca si revista.mai multe informatzii...despre vedete...chestii :d. Popcorn si aia e ft tare. dar mai mult pentru postere. Tie care iti place?:d. Hmm imi mai place.cOol girl.si bravO girl. siii cam atat. pup:*
Nu sunt fana a revistelor, nu gasesc absolut nimic interesant in ele. Mai imprumut cateodata cool girl-u de la verisoara mea pentru ca are cateva articole interesante, dar in rest nu prea imi cumpar. Mai bine dau banii pe o carte buna sau un film decat pe reviste.
Popcorn
Bravo
Bravo Girl
Cool Girl
Sabrina`s Secrets
Etc
Imi plac foarte mult
Sunt foarte interesante si publicatiile(unele)sunt chiar amuzante
Dar altele sunt super marpha
Si mai imi plaq l ele sh` posterele
Prefer Popcorn pentru ca are mai multe postere si are mai multe pagini, chiar daca e mai scumpa decat Bravo e mai interesanta...are mai multe subiecte.
Nici una. slava domnului ca am trecut de adolescenta cu bine glumesc. acum citesc mai degraba o carte decat o astfel de revista. dar pentru varsta voastra e ok sa mai cititi si astfel de publicatii.cred...
CoolGirl este mult mai..completa.
Iar daca ar fi sa aleg intre Popcorn si Bravo as prefera Bravo pentru ca are mai multe lucruri pentru fete.
Imi place popcorn ca au mai multe postere, dar bravo. e mai misto .mai mult info
Mie`mi place fff mult Bravo Girl :X:X:X, sau Cool Girl :X:X:X cred ca sunt foarte utile
Eu prefer bravo, este mult mai interesanta si ne aduce mai multe stiri noi despre vedetele noastre preferate
Bravo, bravo girl, cool girl, popcorn, bolero, cosmopolitan, ...si atunci cand vreau cu adevarat si altceva, cumpar o carte
anonim_4396 întreabă: