| rey a întrebat:

Ce risc daca imi tatuez o zvastica pe partea stanga-piept? definitiv.
stiu ca e interzisa dar ce risc?
vi se pare penibila zvastica albastra sau verde?

Răspuns Câştigător
| oz a răspuns:

Bataie...crede-ma...poti sa iei oricand.Nu ai cum sa ai cu tine 4 oameni in permanenta.Cat despre fizic, am vazut om de 98 kg lat din 2 pumni.
Faza cu rasele...nu exista rase pure...rase impure etc. Un exemplu...la noi...la romani. Daca pui un cocalar...intr-o camera cu 10 romani...cand te intorci o sa ai 8 cocalari.Romanii au 2 mari categorii...sunt unii care se lasa influentati usor...si altii care nu se lasa influentati de loc.La noi in Romania...majoritatea e slaba...mental...si din pacate...acestia ii "sufoca" pe ceilalti. Uite-te la tv numa emisiuni cu rromi...despre rromi...pana si de revelion imi aduc rromi...
Ce iti sugerez sa faci...cand vezi cocalari suferind...arde-i...dar daca vezi un african venind de la munca saluta-l.
Toate actiunile tale au o consecinta. Dar ti-am zis... odata ce intri...nu mai iesi...Generalizarea este invechita. Daca te-ai despartit de iubita doar pentru ca este unguroaica...ai gresit.

34 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

In primul rand risti sa ti se spuna ca te copilaresti, ca bravezi. Daca porti o camasa peste zvastica nu patesti nimic. Daca mergi la strand si-ti expui tatuajul risti sa ai de a face cu legea, se considera propaganda nazista.

| oz a răspuns:

Daca iti faci zvastica...trebuie sa stai cu ai tai...arieni,skin heads...

| oz a răspuns:

"impuritate"?
zvastica - nu inseamna anticocalar...inseamna anti-orice... aproape orice.
Macar esti blond ochii albastri/verzi?
Am avut si eu probleme cu tiganii... dar daca omu e ok... poate sa fie galben roz negru...sa aiba ochii mici mari...nu ma intereseaza. Cei care nu procedeaza asa sunt "limitati"
"Si din pacate am aflat acum ca fata de la avatar are bunica unguroaica..."
din pacate? ce daca e unguroaica?
Si...bataie poti sa iei si cu zvastica si fara zvastica...bataie poti sa dai si cu zvastica si fara zvastica.Si poate ai norocul sa discuti cu un japonez, african din al' mai destept...sa vezi cine e "impuritatea"...

| DBlack a răspuns:

Ce sa ti se intample. o sa ai de aface cu "legea".ca este interzisa in Romania laughing nu o sa patesti nimic, doar poti fi putin batut.atat tot. oricum, in ziua de azi. foarte putini stiu ce semnifica zvastica. si eu sunt atras de nazism.din multe cauze.sunt foarte rasist laughing ma consider cel mai rasist laughing. mai ales pe tigani, rromi.tot ce inseamna tigan. indieni, d-astia. (cu americanii negrii, n-am nimic, africani. ) dar in rest, nu sufar nimic. si am vazut ca mai spuneau membrii prin comentarii, daca esti blond cu ochi albastrii.hee hee asta era considerata rasa PURA de hitler. daca nu esti asa, degeaba porti zvastica.eu unul sunt blond cu ochii albastrii. (foarte blond) laughing.

| rey explică:

Am intrebat deoarece prietenii spuneau ca pot avea de lucru cu legea si nu sunt fata cum jignea un tip, la avatar e iubita.
o fosta iubita face tatuaje si stiind ca imi doresc o zvastica demult, fiind de pitik rasist, s-a oferit sa mi-o tatueze gratis.
vroiam sa stiu a ce sa ma astept deoarece semnul am inteles ca e interzis.
mersi pentru raspunsuri.

| rey explică:

Zumk1 sunt baiat...
Nu o sa regret, la 11 ani am fost lasat aproape mort de rromi dupa ce am luat bataie cu bate si lant, pumni picioare. Urasc orice impuritate... Si din pacate am aflat acum ca fata de la avatar are bunica unguroaica...
Nici pe mine nu ma prea incanta tatuajele, dar acesta pentru psihicul meu e mai mult decat necesar.
Daca vreti faceti-va si voiwinking.

| rey explică:

Oz faza ca iei bataie cu sau fara zvastica, pe plan local nu mai pot lua bataie, rockerii sunt bine protejati si ne ajutam unul pe altul, at despre faza rasele, fiecare rasa are un mod specific de gandire transmis ereditar, si ca iubita e unguroaica, sunt contra ungurilor deoarece sunt ardelean, acei criminali, botezati de papa,, Biciul lui Dumnezeu'' datorita crimelor, lor si acum mari crestini, sunt violenti genetic, stiu, cunosc, am in familie.
Aceasta este concluzia la care am ajuns in legatura cu,, vecinii''
Cat despre faza cu blond cu ochi verzi sau albastri, blonzii ii socotesc, putin colerici, acum nu prea imi plac, am iubita blonda deoarece aveam fantezia ca blondele sunt superbe. Dar satenele sunt incredibile, linistite si destepte(cel putin pe cele care le cunosc).

| r8driver a răspuns:

Nu ti-se intinpla nimic, daca al faci la un salon.
dar mai tirziu o sa regreti... din propria experienta.

| www a răspuns:

Nu risti nimic, ce poate sa iti faca daca ai o svastica pe corp?
Poti sa o faci ce culoare vrei...desi dintre albastru si verde, cred ca verde ar arata mai bine.

| Licurici_2296 a răspuns:

Eu consider ca un tatuaj trebuie f bine gandit inainte de a-l face. trebuie sa fii convins ca il vrei, unde il vrei, sa fii constient ca e permanent, si cel mai important sa te carcaterizeze sau sa insemne ceva anume. ce inseamna zvastica pentru tine? au trecut 20 de ani de la caderea zidului din Berlin, tu ce treaba mai ai? treci peste happy tatueaza-ti orice altceva.
stiu pe cineva, are vreo 35 de ani. locuieste de curand in germania, are o zastica pe brat de cand era tanar si regreta, e exact sub maneca tricoului, deci f la vedere... nemtii chiar daca sunt toleranti cu strainii... se uita naspa.

| Feri a răspuns:

Baiete cu parul ala in cap nu cred ca ai de ce sa iti faci o zvastica. Nu spun cu rautate numai ca tu nu esti pentru asa ceva. Daca iti faci o zvastica trebuie sa ai si de ce. Ai un grup de prieteni care sunt in tendinte cu asa ceva? Pun parul ca vrei doar sa pari mai interesant, si zvastica albastra sau verde. ne jignesti pe toti care credem in RELIGIA numita nazism, cu toate astea daca te hotarasti sa te razi in cap si sa iti faci o zvastica te asteptam cu drag!

| zumk1 a răspuns:

Pai gandeste. te ca poate peste 20 de ani nu te vei mandri asa mult cu el gandeste. te ca poate vei pierde o slujba gandeste. te ca e ilegal gandeste. te cand vei fi batrana cat de urat va fi tatuajul ala. orice tatuaj e naspa

| kllass a răspuns:

Daca iti pui pe buci, nu risti nimic(glumesc)prietenii stiu de ce.In principiu daca pui intrebarea asta...esti cam handicapata. Dar e viata ta...ma bucur ca nu ma cunosti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa-o cat mai mare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zvastica nu inseamna numai rasism ...ba dinpotriva inseamna bunastare fertilitate etc... da putini cunosc asta, ca ea exista de aproximativ 5000 de ani in legatura cu riscatu.risti doar daca faci din asta o manifestare antisociala si atunci risti de la amenda pana la 6 luni de inchisoare, dar atata timp cat o faci pe corpul tau nu risti nimic din partea legii ci doar din partea celor ingusti la minte si cu o cultura generala precara. daca iti faci fa-o rosie nu verde ca arata ca dracu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai legal risti o amenda foarte consistenta sau inchisoare intre 3 luni-6 ani!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai legal risti o amenda foarte consistenta sau inchisoare intre 3 luni-6 ani!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa svastica din istoria Daciei tot asa are dungile si inca ceva Svastica sunt pe toate mormintele vechi binenteles ca acum daca iti faci svastica ii urasti pe evreii eu unu nu imi sunt dragi de loc nu vezi ca pe evrei si in Biblie scrie ca si EGIPTENII eu omorat HITLER eu omorat STALIN eu omorat incet da sigur, de atata amar de anii ei tot sunt persecutatie dupa parerea mea ca nu de geaba se leaga oameni de ei daca ei sunt atat de pasnicii. Si eu imi fac svastica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista popor bun si popor rau! Toate popoarele au facut crime uriase, inclusiv poporul roman! Zvastica are mai multe semnificatii, iar daca ti-o tatuezi nu inseamna doar ca urasti tiganii ci ca impartasesti aceleasi lucruri ca ideea nazista! Vei avea de pierdut in societate daca o faci la vedere, si asta datorita faptului ca depindem in mare masura de evrei- sa zic ca ne conduc ar fi prea mult-! E corpul tau faci ce vrei, eu personal iti inteleg problema! Societatea romaneasca a ajuns sa apere drepturile rromilor datorita uniunii europene, care asociaza rromii cu romanii, si drept urmare europenii sunt niste rasisti finuti care au aruncat toti tiganii in Romania, si nu in cuptoarele de la Auschwitz! Ca nesimtirea europenilor sa fie maxima, ne striga ca suntem rasisti si au format in tara noastra tot felul de organizatii care apara rromii! N-ai treaba tu cu ungurii, lasa-i in pace ca nu-ti fac nimic, ti-am zis, si noi romanii am facut mari crime, si nu te rezuma la cartile de istorie de clasa a 8-a, consulta un profesor universitar de istorie si iti va spune totul! Hitler si nazismul, Stalin si comunismul, nebunia japoneza, koreeana, mariile imperii ale lumii au fost un rau necesar pentru omenire! Iar un lucru e cer: Istoria se repeta, dar nu se repeta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am citit cam tot ce s-a postat aici in legatura cu parerile voastre despre svastica =însemnînd orice obiect benefic sau aducător de noroc și în particular un semn făcut pe obiecte și persoane pentru a indica norocul din cultura mea generala si confirmat de un prieten svastica exista la ora actuala pe o manastire sau biserica din Moldova... PS intr-adevar este interzisa dar legea din Romania interzice expunera ei in public... in concluzie daca o ai tatuata sau pe un tricou, pe lantisor la gat, etc nu patesti nimic sal-taree si mai documentati-va in privinta ei ( uimit sunt eu de ce nu a fost stearsa de pe acea biserica )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Invata putina istorie, intereseaza-te de programul "margareta" al lui hitler.hint :avea de-a face cu Romaniawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

6 ani de bulau frate ca traim in ro democratica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bravo frate. Cat mai mare sa fie si pe inimawinking SS

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebuii sa fie cat mai originala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-as tatua zvastica pe tot corpul daca prin asta s-ar construi niste ceaune uriase, amplasate in locuri publice, dupa care sa-i adune pe toti tziganii in niste plase de pescuit si sa-i scufunde in apa clocotita, asa, usurel, cate un pic sa nu-i "doara"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu. Cred ca ai forta. voi incercawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna ma numesc nastase stefaan sebastian vreau sa spun ca semnul lui hitler poate sa aduca incurajarea oamenilor la rau asa cum era el

| Andra90 a răspuns:

Are mare dreptate Oz, o sa ai probleme cu incuiatii din tara si cu autoritatile cat din partea mea poti face cum doresti si sincera sa fiu si eu imi doream zvastica pe operatia de apendicita, asa micuta dar nu fiindca am ceva cu rasele ci fiindca imi place foarte mult al doilea Razboi Mondial si nemtii aveau un caracter aparte de ex. fata de rusi care erau niste brute lipsite de respect fata de civili.Iar cat despre Hitller a gresit mult incercand printr-o metoda dura sa realizeze un fel de globalizare, insa daca te uiti in prezent am fost globalizati de buna voie prin criza, minciuni si alte interese finaciare si politice.Deci ceea ce a incercat Hitller atunci, au realizat ei acum dar prin saracie si nu razboi.

| Cady14 a răspuns:

Eu stiu ca in europa e interzisa, dar fa-tio fara cerc pentru ca atunci simbolizeaza soarele si cele patru puncte cardinale