Bataie...crede-ma...poti sa iei oricand.Nu ai cum sa ai cu tine 4 oameni in permanenta.Cat despre fizic, am vazut om de 98 kg lat din 2 pumni.
Faza cu rasele...nu exista rase pure...rase impure etc. Un exemplu...la noi...la romani. Daca pui un cocalar...intr-o camera cu 10 romani...cand te intorci o sa ai 8 cocalari.Romanii au 2 mari categorii...sunt unii care se lasa influentati usor...si altii care nu se lasa influentati de loc.La noi in Romania...majoritatea e slaba...mental...si din pacate...acestia ii "sufoca" pe ceilalti. Uite-te la tv numa emisiuni cu rromi...despre rromi...pana si de revelion imi aduc rromi...
Ce iti sugerez sa faci...cand vezi cocalari suferind...arde-i...dar daca vezi un african venind de la munca saluta-l.
Toate actiunile tale au o consecinta. Dar ti-am zis... odata ce intri...nu mai iesi...Generalizarea este invechita. Daca te-ai despartit de iubita doar pentru ca este unguroaica...ai gresit.
Are mare dreptate Oz, o sa ai probleme cu incuiatii din tara si cu autoritatile cat din partea mea poti face cum doresti si sincera sa fiu si eu imi doream zvastica pe operatia de apendicita, asa micuta dar nu fiindca am ceva cu rasele ci fiindca imi place foarte mult al doilea Razboi Mondial si nemtii aveau un caracter aparte de ex. fata de rusi care erau niste brute lipsite de respect fata de civili.Iar cat despre Hitller a gresit mult incercand printr-o metoda dura sa realizeze un fel de globalizare, insa daca te uiti in prezent am fost globalizati de buna voie prin criza, minciuni si alte interese finaciare si politice.Deci ceea ce a incercat Hitller atunci, au realizat ei acum dar prin saracie si nu razboi.
Eu stiu ca in europa e interzisa, dar fa-tio fara cerc pentru ca atunci simbolizeaza soarele si cele patru puncte cardinale
Nu stiu care e scopul pentru care vrei tu o svastica, dar eu din cate m-am documentat am aflat ca svastica nu reprezinta ceea ce o consideram noi astazi.ea doar a fost preluata de nazisti.La origine ea provine din India, fiind privită ca un simbol aducător de noroc.Eu nu inteleg care e problema! oamenii sunt scurti la minte...Eu zic sa-ti faci!
Sfat: oamneni buni documentati-va, nu mai credeti ca tot ce zboara se mananca, nu mai credeti orice vi se spune, ca toata istoria pe care o invatati e un mare c.c.t si o mare minciuna!